Szerintetek egy szülő hogy tudja feldolgozni hogy a gyereke gyilkos lesz? Ti hogy reagálnátok? ( nem történt semmi ilyen csak érdekel hogy dolgozzák ezt fel az emberek)
Légyszi, ne gyertek ezzel a jó családból valóval. Teljesen átlagos család, három gyerek, panelban, a srác a család isten tudja hány éves, egyetlen kocsiját törte össze, nem a segge alá tolt vadiúj mesetütüt.
Én ismerem mindkét felet, vasárnap óta nem térünk magunkhoz... Sokat elmond, hogy mikor csak azt tudtuk, hogy melyik suliból, a lányom azt mondta, két tippje van, ki az, aki biztos nem, és ők voltak belőle az egyik pár...
Végtelenül normális szülei vannak a srácnak, el nem tudom mondani, mennyire sajnálom őket is, legalább annyira, mint a lány szüleit. A lány családja mellett ott áll mindenki, ami teljesen érthető, ugyanakkor a fiú családjának a halálát akarják a neten sokan... pedig nekik is nagy segítségre és támogatásra van szükségük. A kislánynak (a fiú húgának) nagy szerencséje, hogy olyan iskolába jár, ahol értelmes diákok veszik körül,biztos vagyok benne, hogy nem fogják bántani.
fogalmam sincs, mit tennék hasonló helyzetben, de képtelen lennék elfordulni a gyerekemtől. De azt sem tudom elképzelni, mit érez a lány anyukája, aki elmegy a ballagásra úgy, hogy egy gyereke áll ott a kettő helyett. Felfoghatatlan tragédia :(
Ez talán kukacoskodásnak fog tűnni de nem annak szánom: attól függ, hogy miért gyilkolt. Én nem vagyok szülő de ha én tennék valamit , mondjuk önvédelemből akkor biztos azt várnám el a szüleimtől, hogy ne érezzenek semmi "negatív" dolgot.
Ha pedig szánszándékkal nekimennék valakinek csak mert megtehetem akkor vigyenek a börtönbe... ha hagyom magam elkapni (ha ilyet csinálnék biztos nem bíznám magam a magyar igazságszolgáltatásra). Félreértés ne essék, ok nélkül (önvédelem, stb) nem ártanék ilyen mértékben senkinek sem.
A barátaimnak is ebben a helyzetben vannak, fiúk rossz társaságba keveredett, kamasz is volt és most börtönben van. Szüleit nagyon sajnálom.
Én biztos idegösszeroppanást kapnék, de megtennék mindent, ami tőlem telne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!