Ti mit reagalnatok ha a lanyotokon hegeket lattok? 17L
Elore bocsi az ekezetert.
A labamon van egy jo par vagas. Ennek az a tortenete hogy egyik baratnom ongyilkos akart lenni es valahogy rakellett vennem hogy ne. Sikerult is, azonban nekem ezek a hegek megmaradtak. A gond hogy elutnek a borom szinetol, nagyon rikitanak. Jon a strand szezon, rovidnadrag stb. Anyam tuti eszre fogja venni. Eleg rosszul all ehhez a temahoz, ismerem ot. Ti hogy reagalnatok erre? Nekem nincs semmi ilyen hajlamom, sose csinaltam ilyet.
Masreszt van otletetek erre hogy lehetne eltuntetni? nem keves vagas sajnos..felek hogy ki fog akadni.
"24 Ítélkeztem én bárki felett? :) Dupla annyi idős vagyok, mint a kislány és a mai napig irgalmatlan baromságokat csinálok, ez van, bevállalom. Én csak azt mondtam, hogy én nem hinném el, hogy a barátnője kedvéért csinálta."
Jó fej vagy :) Biztos szimpi lennél ha látnálak élőben, szerintem igazad van, nekem is megfordultak a fejemben amiket írtál.
Az előző vagyok, nem értem miért zajlik itt még mindig ítélkezés.
Kinek vannak megfelelő családi körülményei?
Nem habos babos rózsaszín mennyországban élünk, mindenkinek meg van a saját baja.
A fiatalokat pedig nem elítélni kell.
Nőjjünk már fel annyira hogy értsük a másik fájdalmát is, egy tini pedig még gyerek, a családi problémák súlya nyomja a vállát. Nem ítélkezés segít hanem az ha megérted.
És ez a szülőktől ered.
Jó esetben csak annak kellene családot alapítania aki önmaga is már kinőtte mittudom én pl az alkoholizmust.
De amíg a szülők rosszak, addig nem a fiatalokat kell okolni hanem a szülőé a felelősség.
(zárójelben ezt még kifejtem:
Alkoholizmus alatt nem azt értem amikor valaki pálinkát iszik reggelire is, mint mondjuk a székelyeknél. Mert teljesen jól tudnak funkcionálni, akár ha este isznak, akár reggel.
Azt értem amikor a saját élete rovására megy az italmennyiség. És nem tudja teljesíteni a feladatait.)
"mindenkinek köszönöm a 0%-ot, még szerencse, hogy szoc. munkásként dolgozom és lényegében én döntök az ilyen kérdésekben, úgyhogy nem mutatom meg a főnökömnek, hogy le lettem nullázva, hátha kirúgnak, vagy vissza kell adnom a diplomámat :)"
Magadat ne ez alapján ítéld meg, sokan itt élik ki a negatív érzéseiket. Ha szociális munkás vagy, érts meg az emberekben mélyen leledző érzéseket.
Itt élik ki vagy ki tudja?
Én is 0-át kaptam szinte az összes utóbbi válaszomra, nem is értem miért vagyok még mindig 73%-on lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!