Ti mit reagalnatok ha a lanyotokon hegeket lattok? 17L
Elore bocsi az ekezetert.
A labamon van egy jo par vagas. Ennek az a tortenete hogy egyik baratnom ongyilkos akart lenni es valahogy rakellett vennem hogy ne. Sikerult is, azonban nekem ezek a hegek megmaradtak. A gond hogy elutnek a borom szinetol, nagyon rikitanak. Jon a strand szezon, rovidnadrag stb. Anyam tuti eszre fogja venni. Eleg rosszul all ehhez a temahoz, ismerem ot. Ti hogy reagalnatok erre? Nekem nincs semmi ilyen hajlamom, sose csinaltam ilyet.
Masreszt van otletetek erre hogy lehetne eltuntetni? nem keves vagas sajnos..felek hogy ki fog akadni.
Elég érthetetlen a dolog, mert mi köze van a barátnöd öngyilkossági szándékának ahhoz, hoyg összevagdaltad (vagy ö tette) a lábadat?
Eltüntetni nem igazán lehet, elvileg léteznek olyan krémek, amik csökkentik a hegeket, de nem ismerem név szerint, hogy mik ezek.
Fura a történeted.
A kérdésedre válaszolva én eléggé aggódnék, ha a lányomon ilyet látnék. Leülnék vele beszélgetni, de úgy többször, rendszeresen, hiszen figyelemre van szüksége.
Meg mondanám neki, hogy találjon ki más történetet a vágásokna, ez buta.
De ha a gugliról leszedsz valami vagdalt képet és lebutítod a felbontását, senki nem mondja meg hogy nem a te lábad az. Teljesen hibbant vagy az biztos.
Nem fog elmúlni soha, nekem is van vágásom baleset miatt és szép lilás ma is 8 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!