Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit reagalnatok ha a...

Ti mit reagalnatok ha a lanyotokon hegeket lattok? 17L

Figyelt kérdés

Elore bocsi az ekezetert.

A labamon van egy jo par vagas. Ennek az a tortenete hogy egyik baratnom ongyilkos akart lenni es valahogy rakellett vennem hogy ne. Sikerult is, azonban nekem ezek a hegek megmaradtak. A gond hogy elutnek a borom szinetol, nagyon rikitanak. Jon a strand szezon, rovidnadrag stb. Anyam tuti eszre fogja venni. Eleg rosszul all ehhez a temahoz, ismerem ot. Ti hogy reagalnatok erre? Nekem nincs semmi ilyen hajlamom, sose csinaltam ilyet.

Masreszt van otletetek erre hogy lehetne eltuntetni? nem keves vagas sajnos..felek hogy ki fog akadni.

2015. jún. 3. 16:06
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
92%

Elég érthetetlen a dolog, mert mi köze van a barátnöd öngyilkossági szándékának ahhoz, hoyg összevagdaltad (vagy ö tette) a lábadat?

Eltüntetni nem igazán lehet, elvileg léteznek olyan krémek, amik csökkentik a hegeket, de nem ismerem név szerint, hogy mik ezek.

2015. jún. 3. 16:10
 2/50 anonim ***** válasza:
87%
Szudokrém, körömvirág kenőcs. Ha nincs ilyen testápoló vastagon rákötve egy ronggyal. Jó pár hét lesz. Inkább valld be neki. Jobb az.
2015. jún. 3. 16:13
 3/50 anonim ***** válasza:
89%
contractubex.
2015. jún. 3. 16:14
 4/50 anonim ***** válasza:
89%

Fura a történeted.

A kérdésedre válaszolva én eléggé aggódnék, ha a lányomon ilyet látnék. Leülnék vele beszélgetni, de úgy többször, rendszeresen, hiszen figyelemre van szüksége.

Meg mondanám neki, hogy találjon ki más történetet a vágásokna, ez buta.

2015. jún. 3. 16:14
 5/50 anonim ***** válasza:
86%
Ja, én is a Contratubexet ajánlom, az mindent eltüntet!
2015. jún. 3. 16:15
 6/50 anonim ***** válasza:
100%
Előbb gondoltad volna át. Nem sajnállak.
2015. jún. 3. 16:28
 7/50 A kérdező kommentje:
Pedig valojaban igaz ahogy leirtam. A lanyt az apja megverte es csaladi vitak stb.. aztan elege lett. A legjobb baratnom. Azt mondta elege van, es osszevagdosta a kezet labat es gyogyszert vette volna mar be. Tolem telefonba elbucsozott. Aztan elkuldtem neki a labam, hogy azt akarod hogy enis megtegyem? Vegul emiatt nem szedte be a gyogyszert.
2015. jún. 3. 16:28
 8/50 anonim ***** válasza:
81%

De ha a gugliról leszedsz valami vagdalt képet és lebutítod a felbontását, senki nem mondja meg hogy nem a te lábad az. Teljesen hibbant vagy az biztos.

Nem fog elmúlni soha, nekem is van vágásom baleset miatt és szép lilás ma is 8 év után.

2015. jún. 3. 16:35
 9/50 A kérdező kommentje:
Csak van egy kis kulonbseg! A balaseti sebed gondolom nem egy feluleti eppen vegighuztam karcolas. Nem tovig bevagottra kell gondolni. Eppen hogy vegig huztam nagyon feluletesen.
2015. jún. 3. 16:39
 10/50 anonim ***** válasza:
100%
Ezt meg lehetett volna oldani festékkel vagy ketchuppal ami vérre hasonlít.
2015. jún. 3. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!