Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti mit tennétek ha a...

Anyukák! Ti mit tennétek ha a lányotok pofont adna mert nem veszitek meg neki a legújabb Iphone telefont?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 08:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%
Én két nagy lányos anyuka vagyok, és azt hiszem ledöbbentem volna . :-( Ezen kívűl el nem tudom képzelni mi vezethet odáig hogy egy gyereklány megüsse az anyját. Ott valami nagyon elromlott.
2015. jún. 8. 19:00
 62/65 anonim válasza:
37%
Kedves kérdező érdekelne hogy ezek közül a tanácsok közül melyiket fogadtad meg?
2015. jún. 15. 19:33
 63/65 anonim ***** válasza:
0%

Juuuuuj :D Mekkora válaszok :)

Viccet félre: a gyerek függ a szüleitől, és ő nem ad semmit bele ebbe, azaz csak elvár, követelőzik hisztizik. Ha rendelkezik sajt keresettel és a fizetését beleadja a családi kasszába (pl diplomás 20on felüli, aki azért van még otthon mert nincs párja és a munkahelye sincs messze tehát többféle megfontolásból van otthon) így azt mondom hogy oké, meg lehetne venni neki, mert ugye ő a saját fizetését a közösbe adja. De ezt meg lehet beszélni hogy figyelj anyu kell új telefon, gazdálkodjuk ki.

Ha fiatalabb a kiscsaj, azaz kis plázacsitri, akkor quss neki, a haját (amit a legjobban féltenek ezek a kis -csák) kicsit megigazítanám első dühömben, nem jutna többet eszébe. Ez az a pont, amikor már nem lehet békésen megoldani a dolgokat.

Mint a kutyakiképzéskor: kamasz kankutya próbálja megcsipkedni a gazdáját, pl rotweiler esetében eztt a kutyát is helyre kell tenni, mert ha nincs helyretéve, a kutya fog parancsolni és az semmiképp sem jó, mert keresi a helyét a ranglétrán. Ezt látom ebben az esetben is: a csaj aki anyjára üt, annak az IQja valószínűleg kevesebb mint egy egyéves kutyáé így ilyen bánásmód járna neki tőlem.

Szerintem az az ötlet is jó hogy semmibe veszik, lekapcsolják a villanyt amikor benn van :) de nem szabad megvenni a rohadt telefont, hisz azt fogja akkor csinálni: vegyetek csak semmibe, kit érdekel, amikor itt ez a jó telefon - olyan helyre akar majd menni, akiknek majd számít (mert sok ember felnéz arra akinek ifosa van így PONT hogy ha semmibe veszi a család, ezzel eltaszítja magától a kiscsajt, az az érdekbarátok felé fog fordulni (akik azért barátkoznak mert ifosa van az illetőnek) mert azok meg pont felnéznek rá emiatt! Így nem fog magába szállni a kiscsaj, sőt, durvulni fog a helyzet, beszólogatás stb. És ne lepődjön meg a kedves anyuka ha egyszer nem jön haza a lny mert oda fog menni ahol felnéznek rá ( más pláza-csák)...

Tehát én először megtépném, utána elbeszélgetnék vele ha normális lesz, mert az ilyen csajoknak is van normális pillanatuk.

2015. nov. 21. 09:20
 64/65 anonim ***** válasza:
0%
Akkora pofont adnék neki hogy csak na. Hát mit kébzel magárol az a sz*rházi. Megütni azt az embert aki életet adott neki mert nem vesz neki 300 000 ft s telefont?! Az ilyeneket máglyára kellett volna dobni mikor megszülettek. És te kedves snyuka te is térj észhez szigoritsd meg a nevelést mert gondolom el lett kényeztetve azért lett ilyen link. Vegyen magának ha van pénze. Pofánvágott. Ha az én lányom engem pofánvágna ráadásul azért mert nem veszek neki 300 000 ért telefont akkor... Álljon meg a menet.
2015. dec. 20. 15:29
 65/65 anonim ***** válasza:
40%

Mielőtt sokan rögtön kinyírnák, felpofoznák, megbüntetnék a gyereküket, előtte talán el kéne gondolkozni, hogy mitől jön ki ez egy gyerekből.

Ilyen helyzetben nyilván megsértődni és mélyet csalódni lehet, ez természetes. Egy viszontpofon sem feltétlenül ördögtől való. De a kedélyek lecsillapodása után egy elég komoly beszélgetés kellene, pénzről, életről, értékekről, mert ez a gyerek nem most lett gonosz állat, hanem valahol a nevelésébe csúszott be a hiba. Ezt pillanat alatt nem lehet helyre hozni, de biztosan nem az a megoldás, hogy mindent megvonunk és megtiltunk, mert ettől a gyerek biztos nem fog fejlődni, maximum az eddigi rossz irányba.

2016. szept. 19. 10:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!