Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti mit tennétek ha a...

Anyukák! Ti mit tennétek ha a lányotok pofont adna mert nem veszitek meg neki a legújabb Iphone telefont?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 08:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
96%
Az durva. Engem sokat bántottak a szüleim, mégse ütöttem meg őket, pláne ilyenért...ez már minősíthetetlen, kritikán aluli, aki ilyet csinál, nagyon elfuserált lehet.
2015. jún. 3. 12:58
 42/65 anonim ***** válasza:
58%

"Mégis, mekkora a gyerek?

Felteszem max. 6 éves. Akkor pedig abban a pillanatban torkon ragadom, és egy méterrel a lába a talaj felett a falhoz csapom hogy térjen észre."

Büszkék lehettek magatokra! Nem sértem meg az állatokat azzal, hogy állatnak nevezlek!!!

2015. jún. 3. 12:59
 43/65 anonim ***** válasza:
91%

Nagy valószínűséggel ott fordulna ez elő, ahol anyuka szerint a verés nevelési módszer. Kiscsaj megszokta, hogy ez a kommunikációs forma a családban és ő is átveszi a stílust amint eléri anyuka méretét.

Mit kell ezen meglepődni? Ez a következménye a gyerek verésének, egyszer ő is megnő és csak követi az anyai mintát. Ha nem veszi a gyereket emberszámba és pofozza miért várja el fordítva?

2015. jún. 3. 13:01
 44/65 anonim ***** válasza:
53%
Dől a hozzászólásokból az agresszió. Kik azok, aki két büdös nagy pofont érdemelnének? Nagyon sokan közületek!
2015. jún. 3. 13:10
 45/65 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a kérdést a lány tette fel, akinek az anyja nem akarja megvenni azt a telefont, ő meg azt tervezi, hogy pofon vágja.

És itt teszteli, hogy várhatóan mi fog utána történni vele.

2015. jún. 3. 13:29
 46/65 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelmű h a kérdező csak trollkodik, mert semmire se válaszol, v nem folytatja a sztorit pedig màr 5oldalnyi kommentelőt érdekelne, de ő csak kiváncsi a véleményekre , és jót röhög rajta h egyesek ezt komolyan veszik. Ha komoly lenne nem itt kérdezné h mit tegyen, hanem a családi szokásokkal élve, vissza pofozta volna ..
2015. jún. 3. 13:37
 47/65 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is elgondolkodnek, h mit rontottam el a neveleseben, m ez azt jelenti, h abszolut nem tisztel a sajat lanyom. Aztan megvonnek tole mindetn anyagi tamogatast, netet stb., es menjen szepen diakmunkara a nyari szunetben es finanszirozza maganak a kiadasait a koszton es kvartelyon kivul...
2015. jún. 3. 13:48
 48/65 anonim ***** válasza:
100%

És ha "kamu"? Iskolában is adnak mostanában hülye feladatokat, vagy lehet, hogy a kérdező kíváncsi a véleményekre egy dologgal kapcsolatban, és ha odaírná, hogy a kérdés fiktív, rá se bagózna a többség.

(már válaszoltam, most épp #19 vagyok)

2015. jún. 3. 14:47
 49/65 anonim ***** válasza:
5%

Eltörném a kezét.

Amúgy ha elmúlt 18, akkor mehetne, amerre akar ezek után.

2015. jún. 3. 15:46
 50/65 anonim ***** válasza:
100%

Attól függetlenül, hogy kamu-e vagy sem, sajnos a mai világban ezt nem nehéz elképzelni egy elkényeztetett kis királylányról.

Én tuti, hogy magamban keresném a hibát, amiért ilyen anyagias p*csát neveltem a lányomból, akinek semmi sem szent és a tisztesség fogalmát még hírből sem ismeri. Nagy valószínűséggel hasonló mintát kapott a nevelése során, talán verték is, valódi figyelmet sosem kapott, csak ajándékok formájában.

Mélységesen elszégyellném magam, ha ezzel kéne szembesülnöm.

Hogy adott szituációban, hirtelen mit tennék, nos... az biztos, hogy csak ámulok az olyan válaszokon, akik szélsőséges "javaslatokat" tettek erre. Az ilyen elrontott nevelésre egy visszapofon a legrosszabb válasz.

A legcélszerűbb, ha még idejében rávezetném, hogy saját bőrén tanulja meg a dolgok értékét és a tettek súlyát. Ha 18 éves, talán érettségije is van, a legkevesebb, hogy onnantól kezdve magáért felel anyagilag. Korábban diákmunka. Ki nem dobnám, de az étkeztetésén túl nincs több anyagi támogatás.

2015. jún. 3. 17:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!