Anyukák! Ti mit tennétek ha a lányotok pofont adna mert nem veszitek meg neki a legújabb Iphone telefont?
Hát mit mondjak, jól kiosztottak a többiek. Én nagyon is el tudom képzelni a helyzetet, és ettől még a lányod lehet teljesen aranyos-kedves, és egyáltalán nem biztos, hogy rosszabbul nevelted, mint bárki más.
Hogy a gyerek pofonvágott, az sok mindentől lehet, attól kezdve, hogy jó heves, tüzes a természete, és időnként szabályosan "kikapcsol, tör-zúz" (én is ilyen vagyok,de a fiam is), egészen addig, hogy van valamilyen problémája, amitől nagyon feszült, és hirtelen nem tudta másképp levezetni, egészen odáig, hogy nem ismerjük pontosan a helyzetet.
Mindenesetre nem venném meg neki a legújabb Ifont. Még akkor se, ha különben lenne rá pénzem, ha meg nincs, akkor meg nincs miről beszélni. Igazuk van a többieknek: jön a nyár, simán végezhet diákmunkát.
4-es, 20-as és 22-es válaszok különösen tetszettek, ezekhez nincs is mit hozzáfűzni. Az a "kedves" kislány tanuljon már egy kis értékrendet.
(A 21-es viszont szégyellje össze magát.)
Amúgy kedves Kérdező:
Ha budapestiek vagytok, szívesen elbeszélgetnék a kedves lányoddal személyesen is. Lehet hogy megérne egy próbát. Komolyan.
Gyereket nevelni nem úgy kell, hogy minden drága cuccot megvesznek neki. A gyerekeknek foglalkozás és szeretet kell, nem IPhone!
Kérdező! Fontold meg a 20-as válaszát, nem rossz ötlet, ahogy az sem, hogy pofozd fel. Hány éves, mert ezt nem írtad?
(amennyiben nem kamu kérdés)
Nem értem mit kamuzik itt pár felhasználó.
A "Mit tennétek ha" kezdetű kérdések, leírás nélkül inkább tűnnek gondolatkísérletnek.
Sehol nem állítja a kérdező, hogy megtörtént.
Hogy a kérdéshez is hozzászóljak: ha megtehetném se vennék túlárazott (jól tudom, hogy olyan fél millió felé mozog az ára?) magamnak sem. Nemhogy egy tizenévesnek. Ha ezért pofoncsűrne a gyerek, valószínűleg visszkézből kapna egyet. A nyarat egy az egyben elfelejtheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!