Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti mit tennétek ha a...

Anyukák! Ti mit tennétek ha a lányotok pofont adna mert nem veszitek meg neki a legújabb Iphone telefont?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 08:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
70%
Ha ilyen idióta gyerekem lenne, akkor elrontottam a nevelést, vagyis ez a szülő csődje.
2015. jún. 3. 09:15
 12/65 anonim ***** válasza:
89%
troll
2015. jún. 3. 09:20
 13/65 anonim ***** válasza:
92%
Viccesnek találnám, el sem tudok ilyet képzelni. :) Nekem tündéri lányaim vannak, szófogadóak és nem követelőzők. Valószínűleg orvoshoz vinném, mert az gyökeres tulajdonság változás lenne nála, amit csak gyógyszer vagy tudathasadás okozhatna.
2015. jún. 3. 09:20
 14/65 anonim ***** válasza:
22%
12-es nem a kérdésre válaszoltál, az nem zavar?
2015. jún. 3. 09:21
 15/65 anonim ***** válasza:
51%

Ha lepofozott, valószínű nem lett megtanítva a tiszteletre, és arra, hogy hol a gyerek helye és hol a szülő helye.

Biztos, hogy visszapofoznám. Aztán lelki állapotomtól függően vagy azonnal leordítanám a fejét, vagy bezavarnám a szobájába, hogy kicsikét gondolkozzon el, de garantáltan az életbe nem fog kapni olyan telefont.

Ha 18 feletti, akkor megemlíteném neki, hogy ott az ajtó.

Ha alatti, akkor felajánlanám neki, hogy lehet elmenni diákmelózni.

Zsebpénz megvonás nem lenne, mivel eleve nem kapna....nem is értem miért adnak a szülők zsebpénzt a gyereknek, ha nem arra, hogy befizesse vele a tényleg kellő dolgokat és a maradékot meg beoszthatja. A zsebpénz is csak arra tanítja, hogy az ég világon semmit nem kell letennie az asztalra ahhoz, hogy pénzt kapjon.

Egy darabig szobafogság és megvonás dolgoktól. Az, hogy visszabeszél, az még egy dolog, de hogy kezet mert emelni a szüleire, az már mindennek a teteje. És ne jöjjön nekem azzal senki, hogy ha mégjobban elnyomom, még jobban ellenál, mert az egy nagy baromság, hogy elég, ha leülsz vele...megint csak. Ha valami rosszat csinál, meg kell bűntetni. Ne legyen a tetteinek következménye?! Nagyszerű, garantált az újabb pofon.

Ez a gyerek nem most lett elszállva. Már régen rossz, ha idáig fajul a dolog.

2015. jún. 3. 09:22
 16/65 anonim ***** válasza:
15%
09:21, tehát megértem a lányt. Így már a kérdésre válaszoltam?
2015. jún. 3. 09:25
 17/65 anonim ***** válasza:
66%

12!

Te egy idiota vagy. Mikor felnosz Majd meglatjuk nit tudsz a kolykodnek nyujtani, egyaltalan fenn tudod e magad tartani. Persze csak akkor ha megelsz meg par ever es nem egy arokban, pofaval lefele vegzodik az eleted. Tudod, csak rgy orultnek kell nyilvanitanod egy hulye velemenyedet.

2015. jún. 3. 09:27
 18/65 anonim ***** válasza:
79%
Nem hiszem, hogy képes lennék egy ennyire selejtes értékrendű gyereket nevelni...
2015. jún. 3. 09:29
 19/65 anonim ***** válasza:
51%

Fura lesz a válaszom:

alternatív büntetésként én megvenném neki az ifost, de nem főznék (ha van közös vacsi, az ő helyén nem lenne teríték), nem mosnám a ruháit, nem szólnék hozzá többet egy árva szót se, és úgy általában úgy tennék, mintha nem is létezne. Apróságokban, pl. ha fürdik, simán bemennék, megmosnám benn a fogam, bárhogy sivalkodik, aztán kimennék és lekapcsolnám a villanyt, mintha észre se vettem volna, hogy ott van.

Ha az egész család ezt csinálná, a leányzó egy-két hét alatt újraértékelné a dolgokat.

2015. jún. 3. 09:37
 20/65 anonim ***** válasza:
77%
Én is megvenném neki,de onnantól kezdve nem járna ki semmi tisztelet.Mosson,főzzön magára ha akar, persze csak ha van miből,mert nem vásárolnék rá semmit. Rájönne majd egyből, hogy hiába az ájfón, ha nincs normális ruhája,meg nincs mit ennie,nincs aki kinyalja a seggét.
2015. jún. 3. 09:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!