Még a régit is elvenném tőle, és azonnal elküldeném diákmunkára, hogy rájöjjön,it is jelent a pénz.
2015. jún. 3. 08:50
2/65 anonim válasza:
Összecsomagolnám a cuccait, és mikor hazaér, közölném vele, hogy mostantól keresse meg magának a pénzt mindenre a kajától és lakhatástól kezdve az iphone-jáig... Bár biztosan elgondolkoznék magamon is, hogy mit rontottam el a nevelésében.
2015. jún. 3. 08:52
3/65 anonim válasza:
Akkora pofont adnék neki, hogy a fal adná a másikat. Azért álljon már meg a menet.
2015. jún. 3. 08:53
4/65 anonim válasza:
Ohh nem kell ilyen drasztikus megoldásokat találni.
Egy le kell nála tiltani a netet, nem mosni a ruháit és nem fizetni a telefonszámláját.
Diákmunkából is egy szarabbat kinézni neki és oda elküldeni:)
Majd a rezsi és a kaja ráeső részét elvenni tőle ha akar enni és a modern kor vívmányait használni. Ezek után megveheti magának a legújabb Ifost.
2015. jún. 3. 08:55
5/65 anonim válasza:
Hány éves lány? Ha 18 fölött, akkor mehetne amerre tetszik, ha alatta akkor onnantól csak a minimumot kapná meg otthon. Se zsebpénz, se különóra, se tábor/nyaralás, se édesség, se szülinap/karácsony.
2015. jún. 3. 08:56
6/65 anonim válasza:
Elgondolkodnek, hogy hol vetettem a neveleseben. Elgondokodnek, hogy eddig miert engedtem meg, hogy kihisztizzen mindent. Nagyon odafigyelnek, netan droggozik, iszik, milyen a tarsasaga. Ha elmult 18, barmennyire is fajna, kivagnam. Mar csak azert is mert mi lesz kesobb, a kest fogja a nyakadhoz emelni? Erre nincs mentseg, sajnalom.
Amugy kapott pofonokat a szuloktol mint nevelesieszkozt? Lehet ezt latta, hogy bantalmszassal, eroszakkal barmit el lehet erni.
2015. jún. 3. 08:57
7/65 anonim válasza:
Egy életre megtanulnám, hogy NE TEGYEK FEL KAMUKÉRDÉSEKET:-DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!