Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti mit tennétek ha a...

Anyukák! Ti mit tennétek ha a lányotok pofont adna mert nem veszitek meg neki a legújabb Iphone telefont?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 08:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
36%
a trollok (azok, akik szégyelljék magukat) törlése után a válaszok újrarendeződtek, és a 4-19-20-as válasszal értek egyet. (A régi 21-est is törölték, az arra utalásom már nem aktuális)
2015. jún. 3. 10:23
 32/65 anonim ***** válasza:
84%
Hát én az anyám lánya vagyok és volt már olyan alkalom, hogy anyu olyat csinált, ami "pár fokkal" komolyabb volt, mint nem venni Iphoneot, de akkor sem lett volna pofám felképelni. Ha valakit megölne valakit, akkor sem adhatnék nyaklevest, mert az anyám. De amúgy egyértelműen csak provokálni akar a kérdező.
2015. jún. 3. 10:26
 33/65 anonim ***** válasza:
15%

Mégis, mekkora a gyerek?

Felteszem max. 6 éves. Akkor pedig abban a pillanatban torkon ragadom, és egy méterrel a lába a talaj felett a falhoz csapom hogy térjen észre.

2015. jún. 3. 10:31
 34/65 anonim ***** válasza:
95%
Csak az elkényeztetett kölykök tesznek ilyet. Teljesen más az, amikor valaki az erőszaktevő szülőnek üt vissza, vagy ha pszichés betegség miatt ütni készülő szülőt próbálja megfékezni, mint egy kütyü miatt így kiborulni. Ha meg egy gyerek elkényeztetett, ott a szülő a hibás.
2015. jún. 3. 10:42
 35/65 anonim ***** válasza:
36%
Eloszor is akkorat kapott volna vissza hogy hetekig viselte volna a nyomat. ha pedig eleg idos tehat legalabb 16 eves akkor egyszeruen masnapra osszeraknak egy taskara valo holmit a cuccaibol es tobbet nem engednem be.
2015. jún. 3. 10:52
 36/65 anonim ***** válasza:
49%

A régi 21-est tényleg törölték...

Most én vagyok a 21-es és 22-es is. És azért tudom elképzelni, hogy a kérdés igaz, mert egyszer én is pofonvágtam anyámat... Pedig nő vagyok. És általában nagyon kiegyensúlyozott, szelíd a természetem, kedves vagyok, és a lánykoromban meg kifejezettem szófogadó, nem követelező, sőt templombajáró, keresztény vagyok a mai napig. Ugyanakkor van bennem egy jó adag rejtett agresszivitás, amit 99 százalékban visszafogok. Szerintem ha férfi lennék, és negtív éretelemben "egyszerű" családból származnék, én lennék az elsőszámú kocsmai verekedő :))) Nem igazán tehetek róla. időnként kitör belőlem, és olyankor török zúzok... :) Hisztizek. Volt olyan, hogy egy pasinak az első randin puszta kézzel nekimentem :) (Nem szezett súlyos sérüléseket, sőt, még tetszett is neki, mert azért eljárogattunk néhány évig :)) Ma már, felnőttként, inkább elmegyek otthonról, és gyalogolok egy órát, közben elszívok egy fél csomag cigit, meg folynak a könnyeim, volt, hogy teljesen szétáztam, mert zuhogott az eső... Amúgy a fiam is ilyen, annyiban van vele könnyebb dolgom, mint az anyámnak anno velem, hogy fel vagyok készülve mindenre... Szóval van bennem egy jó adag "Amazontermészetű Márta" :))), de ezt csak a hozzám közel állók tudják,mert amúgy szelíd, kompromisszumképes ember vagyok.

És ezért nem vagyok benne biztos, hogy a kérdező esetében kifejezetten az Ifonról van szó. Nem tudjuk a pontos szituációt... Mindenesetre én nem veszem meg a legdrágább, legmenőbb cuccukat a gyerekeimnek, mert nem engedhetem meg magamnak, és nem gondolom, hogy ez tragédia.

2015. jún. 3. 10:52
 37/65 anonim ***** válasza:
77%
Megkérném, hogy írjon egy 1 oldalas fogalmazást arról, hogy miért kell neki a telefon. Ez egyrészt az érzelmei tisztázásában, értelmes gondolatokká formálásában segíti, amiben olyan nagy hiányosságai vannak, másrészt valamilyen célja rajzolódhat ki belőle a telefonnal kapcsolatban, mert még az is lehet, hogy nincs, és az is, hogy valami értelmes célja van.
2015. jún. 3. 10:53
 38/65 anonim ***** válasza:
79%
Itt sajnos nagy a probléma,de nem a gyerek tehet róla egyedül,a szülő,az iskola,a fogyasztói társadalom,stb.Iskolában kiközösitik a szegényebb gyerekeket,lenézik ha nincs pénze okos telefonra,menő gépre,flancra,a gazdag szülők ovodába úgy viszik a kölyküket mint a divatbemutatóra menne,alsós kislánynak körömlakk,frizura,legujabb divat,aki nem teheti meg azt kiközösiti mindenki,csak a tucat tökéletes a jó...A tanárok emailban kérik a beadandót,mikozben akinek nincs netje,vagy laptopja,vagy nem pénzes a tanárok is lenézik már sajnos,az értékrend átalult,ha pénz van ember vagy ,ha nincs darab szar vagy sajnos...
2015. jún. 3. 12:19
 39/65 anonim ***** válasza:
79%
Kiegészités előzőhőz,persze hogy a gyerekek is megváltoztak,anyagias mindenki,felnőttek is,a gyerek ezt látja,lemásolja,mert nincs más offenziva,ha csoró,szarnak nézik,persze hgoy rinyál az ifonért.Rossz példát látnak...És sajnos könnyebb ifont venni a gyereknek mint foglalkozi vele.Rossz úton halad a világ.
2015. jún. 3. 12:24
 40/65 anonim ***** válasza:
68%
Na, én pont azzal menőzök, hogy olcsón szerzek be baromi jó cuccokat. Még hozzám jönnek segítségért (ismerősök, idegenek vegyesen), hogy nekik is tanítsam meg.
2015. jún. 3. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!