Anyukák! Ti mit tennétek ha a lányotok pofont adna mert nem veszitek meg neki a legújabb Iphone telefont?
Mégis, mekkora a gyerek?
Felteszem max. 6 éves. Akkor pedig abban a pillanatban torkon ragadom, és egy méterrel a lába a talaj felett a falhoz csapom hogy térjen észre.
A régi 21-est tényleg törölték...
Most én vagyok a 21-es és 22-es is. És azért tudom elképzelni, hogy a kérdés igaz, mert egyszer én is pofonvágtam anyámat... Pedig nő vagyok. És általában nagyon kiegyensúlyozott, szelíd a természetem, kedves vagyok, és a lánykoromban meg kifejezettem szófogadó, nem követelező, sőt templombajáró, keresztény vagyok a mai napig. Ugyanakkor van bennem egy jó adag rejtett agresszivitás, amit 99 százalékban visszafogok. Szerintem ha férfi lennék, és negtív éretelemben "egyszerű" családból származnék, én lennék az elsőszámú kocsmai verekedő :))) Nem igazán tehetek róla. időnként kitör belőlem, és olyankor török zúzok... :) Hisztizek. Volt olyan, hogy egy pasinak az első randin puszta kézzel nekimentem :) (Nem szezett súlyos sérüléseket, sőt, még tetszett is neki, mert azért eljárogattunk néhány évig :)) Ma már, felnőttként, inkább elmegyek otthonról, és gyalogolok egy órát, közben elszívok egy fél csomag cigit, meg folynak a könnyeim, volt, hogy teljesen szétáztam, mert zuhogott az eső... Amúgy a fiam is ilyen, annyiban van vele könnyebb dolgom, mint az anyámnak anno velem, hogy fel vagyok készülve mindenre... Szóval van bennem egy jó adag "Amazontermészetű Márta" :))), de ezt csak a hozzám közel állók tudják,mert amúgy szelíd, kompromisszumképes ember vagyok.
És ezért nem vagyok benne biztos, hogy a kérdező esetében kifejezetten az Ifonról van szó. Nem tudjuk a pontos szituációt... Mindenesetre én nem veszem meg a legdrágább, legmenőbb cuccukat a gyerekeimnek, mert nem engedhetem meg magamnak, és nem gondolom, hogy ez tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!