Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyanok, akik nem...

Vannak itt olyanok, akik nem tudják szeretni a szüleiket?

Figyelt kérdés
Nekem annyira furcsa, amikor valakit folyamatosan bántanak a szülei, mégis képes róluk tisztelettel beszélni és szeretni őket. Itt nem olyan bántásra gondolok, hogy nem írta meg a leckét a gyerek és leszidták, hanem komoly bántalmazásra, lelkileg, vagy fizikailag. Engem a szüleim sose hallgattak meg, egész életemben úgy álltak hozzám, hogy magamtól nem vagyok képes semmire, ezért dedósként kezelnek a mai napig. A legjobban az fáj, hogy nem hallgatnak meg és már az első mondatomnál rávágják, hogy hisztizek. Gyerekkorom óta azt hallgatom, hogy egy élősködő vagyok, anyám nem is akart engem megszülni és ez látszik is. Én eljutottam odáig, hogy egyszerűen képtelen vagyok szeretni őket. Ja és nem 16 éves tini vagyok, hanem kicsit idősebb, de nincs elég pénzem ahhoz, hogy elköltözzek, anyagilag támogatni meg nem tud senki. Persze attól még a költözésről nem mondtam le, nagyon szeretnék már, csak ahhoz pénz is kéne.

2015. máj. 22. 19:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
19%
7-nek:hirtelen azt olvastam 16 éves,mondjuk korát nem írta le.
2015. máj. 22. 20:07
 12/39 anonim ***** válasza:
0%

"Aztán a mai világban miből? A minimálbérből meg a közmunkából tartsa fenn magát?"

10 évvel ezelőtt 80ezret kerestem étteremben. Ebből 60 volt a lakás (mindennel együtt) bérleti díja. Így is sokkal sokkal jobb, volt, mint anyám mellett. Mindent lehet, csak akarni kell.

Lehet szobát is bérelni, azt lehet fizetni minimálbérből is!

4# voltam.

2015. máj. 22. 20:09
 13/39 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, magamtól ki nem találtam volna, hogy akár elmehetnék gyárba is dolgozni. Csakhogy tanulok.
2015. máj. 22. 20:28
 14/39 A kérdező kommentje:

"Én 17 évesen költöztem el anyámtól, 31 vagyok, azóta sem láttam... Bár nekem szerencsém is volt."

És ha nem lett volna szerencséd?

2015. máj. 22. 20:28
 15/39 A kérdező kommentje:
És igen, könnyű nyavalyogni, főleg ha nincs lelki erőd.
2015. máj. 22. 20:29
 16/39 anonim ***** válasza:
14%

Tehát otthon kotlasz, eszel, sz.rsz, tanulsz és közben a szüleidet szapulod a neten amit akkor ezek szerint valszeg ők fizetnek.

Na, oké...

Amúgy már az utolsó rövid válaszod elég volt ahhoz, hogy megítéljem, te tényleg hisztis lehetsz :-)

2015. máj. 22. 20:30
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

"És ha nem lett volna szerencséd?"

Akkor nehezebb lett volna, de akkor sem maradtam volna anyám mellett.

2015. máj. 22. 20:35
 18/39 A kérdező kommentje:

"Tehát otthon kotlasz, eszel, sz.rsz, tanulsz és közben a szüleidet szapulod a neten amit akkor ezek szerint valszeg ők fizetnek."

Te ezt honnan veszed?:D Legyen veled is ilyen rosszindulatú mindenki, megtudod, milyen érzés.

2015. máj. 22. 20:38
 19/39 A kérdező kommentje:

"Akkor nehezebb lett volna, de akkor sem maradtam volna anyám mellett."

És hova mentél volna? A híd alá?

2015. máj. 22. 20:39
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
nem az, hogy nem szeretem őket,de nem hiányoznak soha és nem is ragaszkodom hozzájuk...
2015. máj. 22. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!