Vannak itt olyanok, akik nem tudják szeretni a szüleiket?
"Aztán a mai világban miből? A minimálbérből meg a közmunkából tartsa fenn magát?"
10 évvel ezelőtt 80ezret kerestem étteremben. Ebből 60 volt a lakás (mindennel együtt) bérleti díja. Így is sokkal sokkal jobb, volt, mint anyám mellett. Mindent lehet, csak akarni kell.
Lehet szobát is bérelni, azt lehet fizetni minimálbérből is!
4# voltam.
"Én 17 évesen költöztem el anyámtól, 31 vagyok, azóta sem láttam... Bár nekem szerencsém is volt."
És ha nem lett volna szerencséd?
Tehát otthon kotlasz, eszel, sz.rsz, tanulsz és közben a szüleidet szapulod a neten amit akkor ezek szerint valszeg ők fizetnek.
Na, oké...
Amúgy már az utolsó rövid válaszod elég volt ahhoz, hogy megítéljem, te tényleg hisztis lehetsz :-)
"És ha nem lett volna szerencséd?"
Akkor nehezebb lett volna, de akkor sem maradtam volna anyám mellett.
"Tehát otthon kotlasz, eszel, sz.rsz, tanulsz és közben a szüleidet szapulod a neten amit akkor ezek szerint valszeg ők fizetnek."
Te ezt honnan veszed?:D Legyen veled is ilyen rosszindulatú mindenki, megtudod, milyen érzés.
"Akkor nehezebb lett volna, de akkor sem maradtam volna anyám mellett."
És hova mentél volna? A híd alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!