Párom kislányt szeretne. Ha fiú lesz nem is fogja szeretni?
Ha fiatok születik, akkor rettentő büszke lesz a kis trónörökösre. :)
Ne aggódj!
#1 - férfiként, akinek már született fia is meg lánya is: ez azért nem ilyen egyszeregy, ennél egy fokkal bonyolultabb...
Kérdező, nem kell paráznod azért túlzottan, ha szeretne gyereket, akkor a fiút is el fogja fogadni, meg szeretni fogja, persze... legfeljebb kell majd egy kis idő, hogy a jövőről szóló elképzeléseit a helyzethez tudja igazítani... (mellesleg én is inkább lány-párti vagyok)
1. vagyok
Kedves Négyes, látszik, hogy férfi vagy, te sem érted...
Na, mindegy. :)
A férjem kisfiút szeretett volna. Hát, nem jött össze neki...
Az ő indokai a következők voltak: csak fiutesói vannak, nem "ért" a lányokhoz. Hogyan fürdetné, pelusozná (mert mégiscsak lány, puncija van stb). Egy lánnyal nem lehet barkacsolni.
Nos, ehez képest két lányunk van. A naggyal focizik, barkácsol, mikor még kisebb volt simán kipelusozta (rájött, hogy ebben semmi erotika nincs, mikor már ott volt q baba, nem is értette miért kéne zavarban lennie).
szerintem túlaggódjátok :)
mi megbeszéltük hogy nem szeretnénk tudni a nemét, csak ha majd megszületett. Akár fiú lesz, akár lány, teljes értékű kisbaba lesz :)
a ruhákat és játékokat is ennek megfelelően szerezzük be, később majd jöhetnek a csajos/fiús holmik.
Ha az én párom ilyen dolog miatt szomorú lenne, igencsak kiábrándulnék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!