Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom két fiú után most egy...

A párom két fiú után most egy kislányt szeretne. Van valami "praktika" arra, hogy biztosan lányunk szülessen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%

Biztos praktika nincsen...

Viszont mi a Jónás naptárral próbálkoztunk, nálunk bevált. A neten utána tudsz nézni, hogy pontosan hogyan is kell számolni!

2013. okt. 23. 19:35
 2/15 anonim ***** válasza:
36%

Nincs.

Az egész matematika. 50-50% mindegyiknek az esélye. Ha a petesejtet egy Y nemi kromoszómát tartalmazó sperma éri el, akkor fiú lesz. Ha X nemi kromoszómát tartalmazó, akkor lány. Erre nektek nincs befolyásotok.

De statisztikailag ha eddig két fiú volt, most már jóval nagyobb a lány valószínűsége.

Egyébként meg szerintem szörnyen visszataszító és középkori stílusú az ilyen "most márpedig lányt kell hog yszülj" hozzáállás.

2013. okt. 23. 19:40
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem érthető, hogy 2 fiú után szeretnének egy lányt is, állítólag ha peteérés előtt szeretkeztek, peteéréskor meg nem, akkor kicsit nagyobb a lány esély mint a fiú, mert a kislány spermák lassabbak és kitartóbbak. De így is csak kicsit lehet növelni az esélyt. Jónás naptárral is játszhattok, nálunk bevált, de szerintem ez a módszer csak 50-50% bejövésre épít :).
2013. okt. 23. 19:43
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Peteeres elott kell2nappal kb probalkozni.

Nezz utanna Czeizler Endre kutatasaiban nagyon jol leirja hogy kb mikor kell probalkozni annak aki fiut v epp lanyt szeretne.

Ajanlom elolvasni. Lanyt akartunk...2x bejott;)

[link]

2013. okt. 23. 19:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Én még nem szültem. Szeretnék neki örömet szerezni egy kislányal.
2013. okt. 23. 19:48
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Jó, és azoknál, akiknél pl lombik van, ott nincs ilyen, hogy előtte két nappal szex... Szerintem ez nem ezen múlik.
2013. okt. 23. 19:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem ezen múlik. Azon múlik, hogy mit hoz az apa magával. Anyucinak csak X van, apucinak X és Y. ha xx, akkor kislány, ha xy akkor kisfiú. Van olyan apuka, aki a 14. gyerekét is csak fiúnak tudná, mert mindig y-t küld szinte... Erre nincs "gyógyszer" vagy praktika.
2013. okt. 23. 20:06
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Egy valódi férfinak bármilyen nemű is, örömet okozna, ha születhet egy kisgyermeke.
2013. okt. 23. 20:10
 9/15 anonim válasza:
27%
A párjának már van két fia, minek örülne egy harmadik fiúnak is?
2013. okt. 23. 20:25
 10/15 anonim ***** válasza:
29%
2. válaszoló: ahhoz képest, hogy matematikáról beszélsz, nem vagy teljesen tisztában a dologgal. Ha valakinek 10 fia születik, akkor sem lesz tizenegyedikre nagyobb valószínűséggel lány, vagy fiú, hiszen ezek független események.
2013. okt. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!