Ha már most nem foglalkoztat a gyerek akkor később sem fogom szeretni?
Akkor minek estél teherbe?
Amúgy szerintem ez változni fog, eleinte én is inkább csak féltem mintsem felhőtlen boldogságot éreztem volna. A vizsgálatokról ne is beszéljünk, már előre a hideg rázott tőlük...azóta is ámulva hallgatom/olvasom hogy más várandósok milyen örömmel mennek mindenféle vizsgálatokra és szinte versenyeznek kinek volt több. Meg kéthetente védőnőhöz...na persze. A vizsgálatoktól ne félj nincs sok kötelező, védőnőhöz sem vagy köteles járni, én eddig kétszer voltam az is sok (34. hét). De mikor először meglátod a monitoron a kis szívverését, aztán meghallod, és elkezded érezni hogy mozog benned... :)
Az agyad fele kb alszik amíg nincs gyereked. Remélhetőleg majd helyre jössz.
Az meg már rossz, hogy a gyereket okolod azért, mert néhanapján ki kell mozdulj otthonról vizsgálatokra.
"Persze tudom, hogy ez az élet rendje, hogy egy párnak gyereke legyen, de..."
Itt a baj. Egyáltalén nem az élet rendje, csak átlagember esetében, és ott is csak akkor, ha az adott ember vágyik rá és AKARJA. MIvel te nagyon nem akartad, csak valaki kedvéért szedted szegényt a nyakadba, ez nagyon nem jó jel - sem neked, sem a gyereknek. Neki aztán különösen nem.
Ha korai terhes vagy, akkor azonnal vetesd el. Inkább, sem mint hogy tönkretegyél egy életet.
Nekem csak egy kérdésem van: akkor minek estél teherbe? Nagyon sok különböző védekezési eszköz van a mai világban, akár kombinálva is lehet őket alkalmazni, hogy véletlenül se csússzon be. Aka manapság terhes lesz úgy, hogy semmiképpen nem akar, az szimplán hülye. Ha meg direkt mentél bele mások kedvéért, arra hadd ne mondjak semmit. A gyereket mindkét esetben nagyon sajnálom, érkezhetett volna szegény olyan helyre is, ahol várják és örülnek neki.
Amúgy az, hogy más gyerekével nem tudsz mit kezdeni, nem jelent semmit, más gyereke engem se nagyon érdekel. Most én is terhes vagyok, a sajátomat már most imádom, nagyon lelkesen várom, hogy velünk legyen végre, nagyon kíváncsi vagyok rá, de másé még mindig nem különösebben foglalkoztat.
NEM ez az élet rendje, senkinek NEM KÖTELEZŐ szülni, csak akkor védekezni kell!
Én a helyedben lennék, elvetetném. Ha ennyire nem akarod az egészet, mert ha megszülöd, a gyerek fogja kárát látni (jó eséllyel).
Ha a saját gyereked sem foglalkoztat, az régen rossz!
Én pl.nem szerettem sose a gyerekeket, de a sajátomat az első pillanattól és bármit megtennék érte annak ellenére, hogy mai napig nem bírom más gyerekeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!