Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha már most nem foglalkoztat...

Ha már most nem foglalkoztat a gyerek akkor később sem fogom szeretni?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy terhes vagyok. De egyáltalán nem örülök neki. Persze tudom, hogy ez az élet rendje, hogy egy párnak gyereke legyen, de... Nincs kedvem vizsgálatokra járni stb. Fog ez még változni? Amúgy sem tudok mit kezdeni a gyerekekkel.
2014. dec. 12. 16:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

Itt mennyire más válaszokat kap a kérdező, pedig ugyanazt írja le. Vajon miért?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2014. dec. 12. 17:20
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
11 Azért mert abban a kérdésben semleges érzésekről ír a kérdező, itt pedig negatívak az érzelmei, kijelenti, hogy egyáltalán nem örül a terhességnek.
2014. dec. 12. 17:23
 13/22 A kérdező kommentje:
Tévedsz! Ez nem az én kérdésem!
2014. dec. 12. 17:23
 14/22 anonim ***** válasza:
59%

Hát a dugásnak az elsődleges célja az utódnemzés. Így találta ki ezt a Teremtő.

Ha nem utódnemzés céljából dugaszol az ember fia-lánya, akkor tessék védekezni.

Neeem, sem Saridonnal. Rendesen.

Kézcsókom!

Feribátyátok

2014. dec. 12. 17:26
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

1. Nem az élet rendje! Szépen is néznénk ki, ha mindenkinek lenne gyereke. Van, aki akar, van, aki nem, ettől senki sem lesz kevesebb.

2. Ha még van időd, szerintem vetesd el.

3. Sok anya nem szereti a gyerekét (az apákról nem is beszélve), csak ezt nem illik hangoztatni, mert akkor azonnal szörnyetegnek bélyegeznek. Van, aki magának se meri bevallani) Pedig a gyerek iszonyat sok munka (amit általában csakis az anyukára lőcsölnek), fizikailag is megterhelő a terhesség, anyagilag is nehéz, ha nem vagy gazdag...stb.

2014. dec. 12. 17:30
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
Az élet rendje,hogy ha valaki nem akar gyereket,akkor védekezik és nem esik teherbe.Add örökbe.Jobban jár a gyerek!
2014. dec. 12. 18:11
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem örülsz neki? Tudod?

Gondolom, nem terveztétek.

Túl fiatal vagy még? Úgy érzed, kimaradsz valamiből?

Tanulsz? Dolgozol? Valamit abba kell most hagynod?

Ha van valami ilyen konkrét oka, akkor szerintem változhat, hiszen mindent meg lehet oldani. Nincs vége az életnek, azért mert babád lesz.

Saját gyerekeddel meg teljesen más ám, mint amikor mások gyerekével kéne foglalkozni.

2014. dec. 12. 18:23
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Lehet változni fog a véleményed idővel,lehet nem.

Ezt külső személy nem tudja megmondani előre.

Én nagyon remélem hogy változni fogsz, ellenkező esetben neked is nagyon rossz lesz de a picinek is.

Én élek-halok a gyerekeimért, imádom őket, de persze akartam is őket.

Orvosi vizsgálatokra meg nem kedv kérdése elmenni, hanem a születendő baba egészségének az érdeke.

Nálunk pl. az én és a babám élete múlott a szakszerű orvosi vizsgálatoknak. Így is koraszülött lett, de még időben kikapták mielőtt nagyobb baj történt volna. Egyébként makk egészséges voltam/vagyok, csak a terhesség túl nagy megterhelés a szervezetnek amit nem tud mindenkié tolerálni.

Ne legyél felelőtlen. Egy élettel nem szabad jászani és ti már 2-en vagytok..

2014. dec. 12. 18:23
 19/22 anonim ***** válasza:
94%

"Persze tudom, hogy ez az élet rendje, hogy egy párnak gyereke legyen"

Na ezért szar ez a világ...Mert szinte már elvárás, hogy gyerek legyen. Nem, egyébként nem ez az élet rendje. Ha vállalsz gyereket akkor vállalsz, ha nem akkor nem.

Lehet, hogy fog még változni a helyzet, de egyáltalán nem biztos. Védekezés mellett fogant? Ha ennyire nem érzed a magadénak, nem akarod ezt az egészet, akkor miért nem beszélitek meg a pároddal, hogy nem tartjátok meg? A gyereknek se jó olyan anya aki nem szereti....csak azért.

2014. dec. 12. 18:33
 20/22 anonim ***** válasza:

Amikor teherbe estem (szerettem volna), utána pár hétig kifejezetten depressziós voltam. A vizsgálatokat pedig gyűlölöm.

De a gyerek attól jó dolog. Viszont ha lenne rá lehetőség, a vizsgálatokat kihagynám, és az összes, vele járó hercehurcát.

A saját gyereked más lesz, mint általánosságban a gyerekek.

2014. dec. 12. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!