Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő gyermek van az apukám,...

Szülő gyermek van az apukám, neki van egy bárátnője, akivel már öt éve eggyütt vannak. Most lessz egy babájuk, már lehet jövőhónapba szül, de félek hogy apukámmal megromlik a kapcsalutunk, és engem már nem fog szeretni? 13/l

Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Miért ne szeretne?

Ez mi?: "Szülő gyermek van az apukám,"

2014. nov. 18. 09:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ha eddig szeretett, akkor ezutan is fog. A szeretet merteke nem korlatozott, jut az uj gyereknek is, es neked is.

Ahhoz meg mar tul nagy vagy, hogy feltekeny legyel.

3/6 anonim ***** válasza:
100%
-nyugi,ezután is fog szeretni,ha eddig is szeretett,
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Gondolom a kategóriát írta oda..

Ne gondolj ilyen butaságot.. Gondolj bele biztosan van sok ember akit kedvelsz és szeretsz, attól mert pl leszegy barátnőd az apukádat nem szereted kevésbé, nem befolyásolja a másokhoz való viszonyod a ozzá valőt..

Annyi, hogy apukádnak lesz még valaki akt szerethet, még több szeretet lesz benne.

Emiatt megromlan nem fog a viszonyotok, ha te nem hagyod... Tehát biztosan lesz egy időszak, amikor megjelenik a tesód, amikor mindenkinek egy új helyzethez kell igazodnia. Nem egyszerű,midő kell az egyensúly megtalalásához szeribtem még a baba érkezése előtt beszélgess erről vele, hidd el meg fog érteni..

És szeresd nagyon a tesődat, nagyon jó dolog egy kistesó nayin sok szeretetet tud neked adni..

2014. nov. 18. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak remélni merem, hogy ezt nem anyukád sugalmazza feléd.
2014. nov. 18. 10:01
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!az a nem illő szöveg csak azèrt van ott mert csak most használom a gyakorikèrdèseket ès nemèrtettem...!tènyleg nagyon köszönök minden választ!az anyukám nem sugalmazza mert règen elmaradtak apukámtol ès nem is láttam anyukám. csak hatèvesen
2014. nov. 18. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!