Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hülyék vagyunk ebben a helyzet...

Hülyék vagyunk ebben a helyzetben, ha megtartjuk a gyereket?

Figyelt kérdés
Kétgyerekes, harmincas házaspár vagyunk. Az egyik gyerek kétéves, a másik öt. Úgy tűnik, úton van a harmadik, akit nem terveztünk (tudom, senki nem fogja elhinni, de velünk tényleg megtörtént a lyukas gumi esete), sőt, valójában örültünk, hogy kicsit szusszanhatunk, nagyobbak a gyerekek, jön az éjszakai alvás... Mégis mindketten úgy érezzük, nem lenne szívünk elvetetni. Anyagilag megoldható, de tényleg meg terveztünk állni két gyereknél.
2015. máj. 19. 09:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
26%
elvetetnétek egy gyereket csak mert pihenni akartok???...egy gyerekről van szó hahó,nem valami játékról amit kidobsz mert minek....nem terveztétek de írod anyagilag is megoldható, akkor mért vetetnétek el?!
2015. máj. 19. 10:41
 12/33 anonim ***** válasza:
47%
Dehogy lennétek hülyék. Elég 2 gyerek, meg rátok fér egy kis pihenés..
2015. máj. 19. 10:42
 13/33 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó vagyok: hülyék lennétek, ezt akartam írni :D
2015. máj. 19. 10:43
 14/33 anonim ***** válasza:
49%
Dehogy is! :)
2015. máj. 19. 10:56
 15/33 anonim ***** válasza:
65%

Mégis miért lennétek hülyék? Amiért életet tudnátok adni és tudnátok szeretni egy harmadik gyereket akkor is, ha nem kevés áldozattal és lemondással jár?

Nekem két öcsém van, a kisebbik is ilyen "meglepetés" baba, (amit nyilván már csak felnőtt fejjel tudtam meg).

Nagyon sok mindent kaptam a szüleimből az életben minden értelemben, de ha azt kéne megfogalmaznom felnőtt nőként, hogy mivel adtak a legtöbbet, akkor azt mondanám, hogy azzal, hogy vannak testvéreim, akikkel szeretjük egymást, és akikkel bármikor számíthatunk egymásra.

Nyilván a ti döntésetek, de szerintem a saját érzéseitekre hallgassatok, ne arra, hogy más mit tart célszerűnek, vagy más hogyan döntene hasonló helyzetben.

2015. máj. 19. 11:14
 16/33 anonim ***** válasza:
78%

ha megtehetitek és jók a körülmények, akkor szerintem ne vettessétek el.

és igaza volt valakinek, 3 gyerek után már több kedvezményt fogtok kapni. bár gondolom most nem számít, de ha bármi történik később, valaki elveszti a munkáját akkor nagyon jól jöhet.

meg aztán később valószínűleg megbánnátok. én megtartanám, de ha megszületett utána gondolkodnék egy végleges fogamzásgátlóban. mert nincs rá garancia hogy ne történjen még egyszer baleset. és ha 3 gyerek után már tényleg megálltok majd, akkor tényleg érdemes ilyesmin elgondolkozni.

2015. máj. 19. 11:23
 17/33 anonim ***** válasza:
29%
Tartsd meg a babát, de szűlés után, amint lehet, rakass fel hurkot. Az biztonságosabb.
2015. máj. 19. 11:38
 18/33 anonim ***** válasza:
42%
Azok.Megint eggyel többen leszünk,pedig már így is sok a munkanélküli.
2015. máj. 19. 12:08
 19/33 anonim ***** válasza:
52%
Gratulálok! Én sem terveztem harmadikat.. összejött, ráadásul duplán (ikrek) így hatan lettünk hirtelen :D Megtartottuk, már 8 évesek az ikrek. Mi alszunk jó ideje, már más problémák vannak, de mikor nincs? :D
2015. máj. 19. 12:14
 20/33 anonim ***** válasza:
44%
18-as! szerintem meg inkább egy ilyen családban legyen eggyel több ahol a lelki és az anyagi hátteret is biztosítani tudják a gyereknek, mint... /ide inkább nem írok semmit!/
2015. máj. 19. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!