Dirte kérdése:
Mit tegyek? Ti ebben a helyzetben mit tennétek?
Figyelt kérdés
Kitanultam apám szakmáját, de kiderült, hogy egyáltalán nem is szeretem és érzékem sincs hozzá. Nos én pályaválasztás előtt mentős akartam lenni, de apám nem engedett, ezért tanultam ki az ő szakmáját, mert akkor még tetszett.. Most ott tart a helyzet évek múltán megint, hogy csak mentős akarok lenni. Apámtól folyamatosan azt kell hallgatnom, hogy nekem akkor is ebből a szakmából kell megélnem és már nekem nincs más lehetőségem. Mindig azt hallgatom ,hogy vagy utcaseprő leszek vagy egy jól kereső ember. Mégis mit csináljak most? Azt sem érti meg ,hogy a gyakorlati helyemen lévő kollektívát ki nem állhatom akik anno az ő munkatársai voltak.2015. máj. 11. 17:41
2/4 anonim válasza:
Meg kell tanulni a szülők akaratát nem követni, nem is felvenni. Ezt a feladatot nem lehet megspórolni az életben.:)
3/4 anonim válasza:
Pályát váltani sosem késő.
Azt csináld, amit szeretsz!
Ha meg tudsz élni belőle, akkor többet jelent, hogy szereted, amivel egy életen át foglalkozol, mint némi extra pénz, ha minden nap rázod az órád, hogy mikor jár már le a munkaidő.
Ne hagyd magad érzelmileg zsarolni!
4/4 anonim válasza:
Pályát váltani tényleg sosincs késő, de ha már a második szakmádat akarod elvégezni, akkor jól gondold meg, mi legyen az. Mentősként valószínűleg ugyanilyen csalódott lennél, egy alulfizetett, agyonhajszolt alkalmazottat nem sokáig tesz boldoggá az, hogy legalább önmaga választotta a szakmáját. Tanulj olyat, ami érdekel, és emellett nyugodtan meg is élsz belőle. Olyan szakmád már van, amivel nem boldogulsz hosszú távon, nem kellene belőle még egyet szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!