Mit tegyek ebben a helyzetben?
Te tudod, mennyire "rossz" a helyzet.
1. lehetőség (ha a szüleid hirtelen haragúak): megvárod, míg a szüleid hazamennek, és megpróbálod tisztázni velük a dolgot.
2. lehetőség: elmész és segítséget kérsz egy családtagtól / rokontól (ha van bárki, akire számíthatsz), esetleg egy családi baráttól, és megkéred őt a "közvetítésre" (eközben vagy otthon maradsz vagy átmész 1-2 napra).
3. lehetőség (ha félsz otthon maradni): felhívod / írsz a szüleidnek, hogy elmész egy barátodhoz / barátnődhöz, aztán később (este, holnap) megpróbálsz beszélni velük - először telefonon, aztán személyesen
4. lehetőség: hivatalos segítséghez fordulsz: gyámügy
Pénz lopásról van szó.Elmondásuk szerint több tízezret loptam el tőlük.
Volt már rá alkalom hogy például anyukám ruháját vagy cipőjét felvettem,és letagadtam hogy én voltam,de aztán visszaadtam,és lebuktam,de itt nem lopásról volt szó. Ebből kiindulva gondolják hogy biztos én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!