Ki, hogy döntene ebben a helyzetben?
Létezik az a bűntudat ami miatt elköltöznétek messzire a gyermekedtől,mert az anyukája ellen olyan súlyos dolgot követtetek el,hogy már a szemükbe sem mersz nézni szégyenedben?
Én most így vagyok,teljesen az összeomlás szélén és az jár a fejemben,hogy talán a gyereknek is jót tennék vele ha nem látna soha többé.
Persze egy ilyen döntést meghozni kegyetlen nehéz mert imádom és ő is viszont,de azzal is tisztában vagyok,ahogy nőni fog egyre jobban elhidegül majd és meggyűlöl a tettem miatt.
Mit csináltál?!
Amúgy simán, sőt, anyuka helyében én vágnálak ki.
Sajnos helyrehozhatatlan a kapcsolatunk,súlyos testi sértés történt részemről,mert egy közösen átitalozott este vita alakult ki köztünk,ez oda fajult,hogy ő lekevert egy nagy pofont nekem,én állat pedig ezt ököllel arcon ütöttem,ebből lett egy orrtörése.
Mindez a gyerek szeme láttára,így még kiskorú veszélyeztetése miatt is vállalnom kell a felelősséget.
Undorodom magamtól és ha lenne annyi lelkierőm,öngyilkos is lennék,ez már így nem élet,minden percem egy örökkévalóság a bűntudat miatt.
Ez a szituáció már szerepelt itt korábban...
Undorodni én is undorodnék magamtól, de öngyilkos biztos nem lennék inkább próbálnék jobb emberré válni ha már eddig sikerült a felismerés...
Piát mindenesetre életre leraknám...
Ha nem is engedik el a gyereket láthatásra olyan láthatást is kérhetsz, ami a családsegítőben történik felügyelet mellett. Szóval akkor mindenképp láthatod rendszeresen és nincs min pattogni se, h majd biztos bántani fogod és anyukával se kell találkoznod. Átadja a gyereket a családsegítősöknek te pedig a kijelölt helyen tudsz vele játszani/beszélgetni.
Meg gondolj arra is hogy annak a gyereknek élnie kell valamiből. Ha most öngyilkos leszel, akkor ki fogja fizetni a gyerektartást, miből lesz új cipője vagy tankönyve?
Kezdetként ajánld fel hogy keresel egy jó pszichológust a gyereknek, hogy fel tudja dolgozni a történteket. Ez a bíróság szemében is plusz jó pont lenne, hogy megbántad a tetteid, próbálod helyrehozni amit elrontottál és vállalod a költségeket.
Nincs gond egyenlőre a láthatással,anyukája nem tiltja tőlem mert tudja mennyire szeret a gyerek,én pedig rendszeresen megyek érte oviba,van hogy nálam is alszik havi 3-4 alkalommal,programokra is járok vele.
Nem tudom milyen ítéletet fogok kapni és a láthatást ez miként fogja befolyásolni,de nagyon rossz előérzeteim vannak.
Jó, és?! Ezért nem kell piálni, ha idegbetegek lesztek tőle. Amúgy anyuci sem jobb, épeszű nő sem üt meg ffit, csak mert "úgysem üthet vissza". Hát, pedig visszaüthet.
De én elvenném a gyereket tőletek, alkoholista ember nem való szülőnek!
Ja, és anyuci miért nem áll bíróság elé kiskorú veszélyeztetése miatt?! Ja, mert a pofon az csak pofon... értem... undorító.
Neki éppúgy nem való gyerek, mert a testi épségét veszélyezteti. Legközelebb rá fog kezet emelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!