Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki, hogy döntene ebben a...

Ki, hogy döntene ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Létezik az a bűntudat ami miatt elköltöznétek messzire a gyermekedtől,mert az anyukája ellen olyan súlyos dolgot követtetek el,hogy már a szemükbe sem mersz nézni szégyenedben?

Én most így vagyok,teljesen az összeomlás szélén és az jár a fejemben,hogy talán a gyereknek is jót tennék vele ha nem látna soha többé.

Persze egy ilyen döntést meghozni kegyetlen nehéz mert imádom és ő is viszont,de azzal is tisztában vagyok,ahogy nőni fog egyre jobban elhidegül majd és meggyűlöl a tettem miatt.

2015. máj. 14. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

lehet le fognak pontozni, de én nem ítéllek el.

persze, nem mentség semmire az alkohol, de az anyuka is megütött. mindketten felelőtlenek voltatok, hogy ennek a gyerek is a tanúja lehetett.

szerintem ne emészd magad, már megtörtént , tanultál belőle.

a gyerekek nem tudom hány évesek, de ha azóta is találkozol velük és nem állnak máshogyan hozzád, akkor ne menj el. szerintem túl tudnak rajta lépni. még mindig jobb mint apa nélkül felnőni.

2015. máj. 14. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Apám is művelt olyan dolgokat anyámmal, hogy már én könyörögtem (gyerekként) a válásért, de mégis szerettem Aput!
2015. máj. 14. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:

ha eddig bűntetlen előéletű voltál akkor tuti valami lightos büntit fogsz kapni, valszeg felfüggesztettet.

én örülnék, ha a közelünkben sem lennél egész életedben.

2015. máj. 14. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!