Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hülyék vagyunk ebben a helyzet...

Hülyék vagyunk ebben a helyzetben, ha megtartjuk a gyereket?

Figyelt kérdés
Kétgyerekes, harmincas házaspár vagyunk. Az egyik gyerek kétéves, a másik öt. Úgy tűnik, úton van a harmadik, akit nem terveztünk (tudom, senki nem fogja elhinni, de velünk tényleg megtörtént a lyukas gumi esete), sőt, valójában örültünk, hogy kicsit szusszanhatunk, nagyobbak a gyerekek, jön az éjszakai alvás... Mégis mindketten úgy érezzük, nem lenne szívünk elvetetni. Anyagilag megoldható, de tényleg meg terveztünk állni két gyereknél.
2015. máj. 19. 09:39
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
91%

Miért lennétek hülyék? Anyagilag megoldható,mindketten szeretnétek megtartani,hol itt a probléma?

Gratulálok és legyetek boldogok!

2015. máj. 19. 09:43
 2/33 anonim ***** válasza:
46%
szerintem akkor lennetek hulyek ha ilyen korulmenyek kozott elvetetnetek.
2015. máj. 19. 09:53
 3/33 anonim ***** válasza:
70%

Dehogy vagytok hülyék!

Sok boldogságot a harmadik picivel.

2015. máj. 19. 10:09
 4/33 anonim ***** válasza:
72%

Én megtöröm a sort!

Nekem is kettő gyerekem van a nagy 7 a kicsi 2 éves, én is vágyom már kicsit a pihenésre.

Én sem tervezek harmadikat.

Ha baleset lenne én nem tartanám meg.

Ezért el lehet ítélni, mondjuk én sem anyagilag sem idegileg nem bírnék egy harmadikat.

Elég a kettő gyermek, örülök hogy túl vagyunk az éjszakázásokon, bár még így is gyakran kell felébrednem a gyerekemhez, de már jelentősen sokkal jobb.

Nézni kell a dolgok hátuk ütőjét is.

És azt is hogy nem akartátok hisz gumival védekeztetek.

Az egyik ismerősömnek már 3 gyerekük volt és ők azért tartották meg a másodikat és a harmadikat mert nem volt annyi pénzük sem abban a pillanatban hogy elvetessék.

Egyébként ők csak 1 gyereket szerettek volna.

2015. máj. 19. 10:18
 5/33 anonim ***** válasza:
64%
Most pont megtartanám már, mivel elég sok kedvezményt kapnak a három gyerekesek az államtól is. Szerintem a három gyerek pont ideális, aztán majd pihentek 15-20 év múlva már. Én is úgy vagyok vele, hogy pihenni ráérek majd a koporsóban. Mondjuk én szerencsés voltam, mert nekem aludtak éjszaka, hátha neked is olyan lesz a harmadik, aki már hagy aludni kis korában is benneteket.
2015. máj. 19. 10:21
 6/33 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Nekem 9 honapos ikreim vannak, ugyh gondolhatod, mikor aludtam utoljara mondjuk 4 oranal egybefuggoen tobbet. Ikrek mellett allandoan haptakban kell allni; ha nincs kialakitva anapi rutin, akkor az ember hajlamos az idegosszeomlas szelere is eljutni. De en nagyon elvezem, es ha idosebbek lennenek es akkor jonne ossze egy 3. baba, akkor kezdenem elorol. Ha anyagi gondok nincsenek, akkor miert lennel hulye, ha megtartod a babat?! sok boldogsagot Nektek!!! :)
2015. máj. 19. 10:28
 7/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Valami olyasmiről van szó nálunk is, mint amit a négyes ír, én is azt mondtam előzetesen, hogy ha véletlenül jönne egy harmadik, nem vállalnám. Aztán most itt van, és mást mondok... Hát, tulajdonképpen emiatt írtam ki a kérdést.

Megtartjuk, ez el van döntve, csak érdekel, idióták vagyunk-e. :)

8/33 A kérdező kommentje:
Hatos, neked is köszi a választ. Bár most kicsit beparáztam, hogy mi van, ha ikrek. :D
 9/33 anonim ***** válasza:
73%

szerintem sem vagytok hülyék. ha már akarjátok vágytok rá (persze mást mond az ember amikor még nincs a pocijában) és anyagilag is ok akkor miért ne?

Sok boldogságot :D

2015. máj. 19. 10:32
 10/33 anonim ***** válasza:
67%
Bírjátok, akarjátok, miért is lennétek idióták? :) Sok boldogságot :)
2015. máj. 19. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!