Hülyék vagyunk ebben a helyzetben, ha megtartjuk a gyereket?
Miért lennétek hülyék? Anyagilag megoldható,mindketten szeretnétek megtartani,hol itt a probléma?
Gratulálok és legyetek boldogok!
Dehogy vagytok hülyék!
Sok boldogságot a harmadik picivel.
Én megtöröm a sort!
Nekem is kettő gyerekem van a nagy 7 a kicsi 2 éves, én is vágyom már kicsit a pihenésre.
Én sem tervezek harmadikat.
Ha baleset lenne én nem tartanám meg.
Ezért el lehet ítélni, mondjuk én sem anyagilag sem idegileg nem bírnék egy harmadikat.
Elég a kettő gyermek, örülök hogy túl vagyunk az éjszakázásokon, bár még így is gyakran kell felébrednem a gyerekemhez, de már jelentősen sokkal jobb.
Nézni kell a dolgok hátuk ütőjét is.
És azt is hogy nem akartátok hisz gumival védekeztetek.
Az egyik ismerősömnek már 3 gyerekük volt és ők azért tartották meg a másodikat és a harmadikat mert nem volt annyi pénzük sem abban a pillanatban hogy elvetessék.
Egyébként ők csak 1 gyereket szerettek volna.
Köszönöm mindenkinek. Valami olyasmiről van szó nálunk is, mint amit a négyes ír, én is azt mondtam előzetesen, hogy ha véletlenül jönne egy harmadik, nem vállalnám. Aztán most itt van, és mást mondok... Hát, tulajdonképpen emiatt írtam ki a kérdést.
Megtartjuk, ez el van döntve, csak érdekel, idióták vagyunk-e. :)
szerintem sem vagytok hülyék. ha már akarjátok vágytok rá (persze mást mond az ember amikor még nincs a pocijában) és anyagilag is ok akkor miért ne?
Sok boldogságot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!