Apa utál? 😢
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy akármit csinálok, akkor mindig ordibál.
Néhány eset:
-Apa! Képzeld egy szakácshelyettes Ausztriában 2400 Eurot keres! Én is szakács akarok lenni!
-Ahhoz először meg kéne tanulni főzni te h*ülyegyerek!!! (Ezt így kiabálva.)
-Hoztam haza egy "csomó" ötöst, mivel feleltem biosz+földrajz, és a nyelvtanom is kiváló lett!
-Kíváncsi vagyok arra b*azdmeg, hogy emellett hány karód van! (Kiabálva.)
-Úgy gondoltam, hogy meg szeretnék tanulni görkorcsolyázni, mivel te mondtad, hogy sportoljak valamit!
-Hagyjál már a hülyeségeiddel te b*öszme...(Kiabálva.)
Rokonoknál is folyton megaláz, folyamatosan azt mondogatja, hogy mekkora szánalom vagyok, meg azt is, hogy egy lusta dög, mivel ő kiskorában már egyedül főzőtt, meg stb... Szeretnék segíteni a házimunkában, de már egyszerűen totál lestrapált vagyok. Ha valamit csinálok erejem teljéből, akkor mindeg ordibál, hogy milyen egy tróger állat vagyok...:'( Tanulás se megy már úgy, mint régen. Ezt a tanáraim is észrevették. Sőt, pénteken a gyermekorvosom is. Elegem van... Lécci segítsetek! Apa, miért emlegeti azt mindig, hogy vegyek példát a rokongyerekektől, és aláz meg előttük? Engem már nem is szeret?:(
Előre is köszönöm!:(
4- szóltál már az igazgatónak-és folytatódik?
Iratkozz át 1másik iskolába/ 9.be menj 1olyan iskolába ami nincs annyira közel hozzátok és úgy lehetsz koleszos és csak hétvégente kell hazajönnöd
Nem engednék a másik sulit.
Azt mondták, hogy már csak 1 évet kell kb kibírnom...:(
Rendben, de megyek aludni már.
Szép estét!:(
Anyukad azt mondogatja, hogy mar csak 5 evet kell kibirnod?
5 ev utan ki akar dobni? Sajnalom, hogy ebbe a csaladba szulettel.
Anyad sem kulonb mint apad. Egy anyanak vedeni kellene a gyereket, jobb helyzetet kialakitani, barmilyen aron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!