Párom 13 éves fia utál engem. Mit csináljak?
Bár marha nehéz lesz: türelem, türelem, türelem
Feltehetőleg vetélytársat lát benned. Próbálj kedves lenni vele, érdeklődni iránta és bíztosítani arról, hogy az apukájának ő és a testvérei a legfontosabbak.
Azért írom ezt, mert pont ugyanezt csináltam apa élettársával. Nem utáltam vagy ilyesmi de nem is éreztem azt, hogy szükségünk van rá. Mára megszerettem.
ezt az apjanak kell elrendeznie vele elsosorban.
13 evesen mar azert nem kisgyerek, uljetek le beszelgetni, mondd meg neki hogy eszedben sincs az anyja helyet elvenni, nem vagy es nem is leszel soha anyja helyett masik anyja, de ha mar az elet igy hozta, akkor muszaj lesz kijonnootk egymassal.
Nem kell szeretnie ha nem akar, de a minimalis tiszteletet adja meg, mint ahogy te is neki.
Es jolenne ha az apja is kozolne vele ezeket.
a párom is ilyen volt ennyi idősen. nem tudta elfogadni az anyukája új párját. mindenben keresztbe tett neki
fontos lenne tudni mióta lépett le az anyja? te mióta vagy együtt az apjával? lehet hogy téged okol, meg úgy van vele hogy nem fog visszajönni az anyja miattad. bármit gondolhat. az apjának kell rá hatni . és tényleg legyél te is alkalmazkodó. próbálj a többi gyerek kedvében is járni. idővel biztosan el fog téged is foagdni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!