Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben. Tudnátok tanácsot adni?
én tényleg fiatal vagyok, nem tini, húsz éves...
lakótelepen lakom, nem jó körülmények vannak itt, de azért messze nem az van amit te mondasz.
Valóban könnyebb elhúzni, és tinizni meg vádaskodni, mint valós érveket mondani, és példával alátámasztani.
Egyébként igen, mi is lakótelepen lakunk, nem túl jómódú családok közt, de egyáltalán nem a te leírásodnak megfelelőek a körülmények
Hát képzeld belelátok, mivel sajnos a legtöbb barátom barátnőm elég szar anyagi helyzetben él, én pl 16 éves koromtól diákmelózok, és a fizu felét a szüleimnek adom, a másik feléből meg magamnak veszek ruhát meg járok szórakozni.
Három hitelt fizetünk, van hogy hónap végén kevés a kaja, de víz meg villany mindig volt.
Még annál a barátomnál is, akinek alkoholisták a szülei, és minden pénzt elisznak, ha nem dolgozna egy szelet kenyeret nemtudna megenni, de attól még van vizük meg villanyuk.
amúgy meg tényleg rengeteg az ujgazdag csitri, az osztályomban sokan 200ezres ájfónnal villognak, meg vadiúj airmaxxel
Ez szerintem szánalmas és nevetséges. A saját kérdésem és képtelen voltam végig olvasni a válaszokat.
Unalmas, hogy annyira vagytok képesek, hogy szidjátok a másikat. Esküszöm, maximum két értelmes hozzászólást találtam. A kérdésem nem kitalált, nincs benne hazugság, stb., csak hogy tisztázzam.
Ez meg, hogy örüljek hogy még nem raktak intézetbe.. kívánom, hogy soha ne legyen gyereketek. Igen, igazoltan hiányzom, mert BETEG vagyok, fizikailag, amit az orvos LÁT, tehát nektek ismeretlenül, bármilyen komolyabb információ nélkül van bármiféle jogotok is hozzá, hogy hisztinek nevezzétek. Nem vagyok depressziós, nem akarom megölni magam, szimplán minden bizonnyal gyermekkoromra visszavezethető élet-felfogási gondjaim vannak. Ha nem a kérdésemre válaszolsz, NE VÁLASZOLJ. Ha arra, akkor köszönöm. Nem ócsárlást kértem indoklás nélkül, hanem tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!