Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben. Tudnátok tanácsot adni?
Miért is lenne ez kamu kérdés? :D
Igen, vert már meg. Nem, nem tört el semmim. Igen, részegen, hányásban fetrengve is láttam már - és még mindig kisebb problémáknak gondolom ezeket, mint amiket leírtam.
Álljon már meg a menet!!!!
Mi az, hogy tetszik neki, hogy eltartja?
A szülőnek a gyerekét 18 éves koráig kutya kötelessége eltartani. Ha nem akarja, beadhatja intézetbe mondjuk.
És még ilyeneket írtok, hogy víz, villany :D
Hát gondolt volna a kedves anyuka erre mielőtt szült.
Aki gyereket vállal, az annak tudatában teszi, hogy eltartja.
Jól mondod, álljon meg a menet!
A gyereknek meg kötelessége iskolába menni, amíg anyuka eltartja. Bizony, neki az a "munkája", ha tetszik, ha nem. De ha nem, mehet akkor intézetbe, aztán keressen csak munkát és éljen meg abból. Ha kamu kérdés, az egész, ha nem. Tudod drága előző nem csak a szülőnek vannak kötelességei, sőt egyenlőre még nem a szülőnek kell a gyermek felé engedelmeskedni. Szép is lenne!
Az igen. Nézd nekem is voltak már öngyilkos hajlamaim is, és minden nap rosszul érzem magam lelkileg, mégis fogom magam és bemegyek suliba, addig is legalább másra figyelek. Ha csak otthon ülnék és sírnék, már tényleg becsavarodtam volna, így persze hogy nem leszel jobban.
Ismerősöm a pszichológusa tanácsára iratkozott ki egyetemről, de azért az más mint egy középsuli, amit azért kb kötelező elvégezni.
Szedd már össze magad. A depresszió nem játék, komolyan kell venni, ezzel egyetértek, és elhiszem hogy cefetül érzed magad, de attól még kötelességeid vannak, és fogd fel úgy, hogy lenne min gondolkoznod az önsajnálás helyett, és hamarabb lenne érettségid = hamarabb húzhatnál otthon.
Mint írtam átérzem azok helyzetét, akik padlón vannak lelkileg, de ezt sose értettem meg, aki ilyenkor nem megy sehova és nem csinál semmit csak sír, nem tudom mitől várod a javulást. A pszichológus se érezheti jól magát helyetted, valamit tenned kéne a javulásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!