Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit tegyek ebben a...

Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben. Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, lány. Nagy vonalakban annyi, hogy nem igazán jártam ebben az évben iskolába, ezért évet is fogok halasztani. Az oka, hogy lelki problémáim vannak, amit nem hogy megoldani, rátalálni sem sikerült még. Két személy van akibe képes vagyok (, lennék) kapaszkodni, a barátom és az anyám. De az utóbbi minden rossz dologért az életében engem hibáztat. Soha nem tettem semmit azért, hogy neki ártsak, ellentétben vele. Mindig megbánt, de amikor csak tudom lenyelem, mert nem akarom hogy napi 0-24ben ordítson velem. Bármit teszek, hibának véli és büntetést kapok érte, ha pedig elmondom, hogy nem értek egyet, azért még többet. Ha nem beszélgetek vele, az a baj, de ha beszélgetek vele és más véleményen vagyok, megkapom hogy én vagyok a legrosszabb gyerek a világon, és emellett egy álszent hazug kétszínű ... is. Minden erejével azon van, hogy megkeserítse az életem, és ezt már be is vallotta. A családban "segítői" is vannak ehhez. Tehetetlenül állok már a helyzet előtt, bármit teszek nem segít. Tudnátok valamit javasolni? Kétségbe estem
2015. márc. 5. 17:54
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
8%
De végül, ha annyira felnőtt vagy, akkor majd éh halál küszöbén megtudod mi az alap. De segítek az, hogy biztonságos körülmények közt hajthasd le a fejedet, hogy álmodban ki ne raboljanak, és télen ne fagyj meg, vmint minimum legalább egy szendvicset megbírj egy nap enni. Ez az alap még a 21. században is.
2015. márc. 6. 13:38
 42/60 anonim ***** válasza:

Egy szóval sem mondtam, hogy nem létezik, hogy élnek emberek ilyen helyzetben, de szerintem abszolút ők vannak kisebbségben.

Én sokkal többször találkozom a városban mászkálva újgazdag csemetékkel, akik a plázákban szórják a szülők pénzét.

2015. márc. 6. 13:43
 43/60 anonim ***** válasza:
0%
Te lennél felnőtt, meg te ne lennél eltévedve? :D Komoly. Nyisd ki jobban a szemedet!!! Esetleg ne rózsadomb környékén mászkálj!!! :D
2015. márc. 6. 13:45
 44/60 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem most indulj el a west endbe, vagy akármelyik plázába, hogy kikkel van tele.

Nem a rózsadombon lakom, de nem is egy borsod megyei faluban.

Nem fogom neked bizonygatni, hogy felnőtt vagyok, nem a te hitedtől lesz olcsóbb nekem ma a teszkóban a kenyér.

Én kérek elnézést, amiért a rengeteg ismerősöm közül mindnél van villany és víz, még annál is, akinél csak vasárnap kerül hús az asztalra.

A másik oldal meg a lányom osztálytársai, akik leszólják azt aki nem a tallyból vagy a zaraból öltözködik.

2015. márc. 6. 15:50
 45/60 anonim ***** válasza:

anyám, mi megy itt..

tegye fel a kezét, aki ismer olyat, akinél nincs víz vagy villany??

2015. márc. 6. 15:54
 46/60 anonim ***** válasza:
0%
Istenem, te tényleg nagyon szánalmas vagy, szerinted mennyire fogják neked az ismerőseid az orrodra kötni, hogyha épp leszerelik a villanyukat, mert nem futja rá? Elhiheted, hogy semennyire, de tudod mit, ha már a westendbe járkálsz, vonulj csak be az elmű ügyfélszolgálatára, tölts ott el vagy 3 órát és hallgasd végig az ügyfelek panaszait és könyörgéseit, hogy kapcsolják vissza a villanyukat, vagy vmilyen megoldást találjanak rá. Sok sikert hozzá!
2015. márc. 6. 15:55
 47/60 anonim ***** válasza:

Bocsánat, most látom, hogy egy másik topik miatt feljebb ment a százalékom, ugyan az vagyok, aki az előbb még 76% volt, csak hogy ne legyen félreértés.

Figyelj, a munkakörömből adódóan nagyon sokszor kell nagyon sokféle anyagi helyzetű emberrel beszélnem, és a felnőttekből álló baráti köröm is elég tág.

Elég sok mindent az orromra kötnek, és igen, sokak anyagi helyzete rossz, nem futja minőségi ételekre, normális ruhára, vagy élvezeti cikkekre, szórakozásra meg mégúgyse, de az teljesen biztos, hogy mindnél van víz és villany

2015. márc. 6. 16:00
 48/60 anonim ***** válasza:

53% rajtad nagyon jól mulatok...

itt az ideje hogy bevalld, hogy valami kisebbségekkel teli telepen laksz, ahol úsznak az emberek a szarban, és a petróleumlámpa mellett ücsörögnek, miközben hordják be a patakból az ivóvizet.

2015. márc. 6. 16:03
 49/60 anonim ***** válasza:
27%
Mondom drága szórakozó tinik, menjetek csak be elmű ügyfélszolgálatra, aztán lássatok csodát! Talán kinyílik akkor a csipátok!
2015. márc. 6. 16:09
 50/60 anonim ***** válasza:
0%
Majd, ha járjatok ott és felvettétek videóra utána vitázhatunk tovább! Pás.
2015. márc. 6. 16:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!