Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben. Tudnátok tanácsot adni?
Egy szóval sem mondtam, hogy nem létezik, hogy élnek emberek ilyen helyzetben, de szerintem abszolút ők vannak kisebbségben.
Én sokkal többször találkozom a városban mászkálva újgazdag csemetékkel, akik a plázákban szórják a szülők pénzét.
Szerintem most indulj el a west endbe, vagy akármelyik plázába, hogy kikkel van tele.
Nem a rózsadombon lakom, de nem is egy borsod megyei faluban.
Nem fogom neked bizonygatni, hogy felnőtt vagyok, nem a te hitedtől lesz olcsóbb nekem ma a teszkóban a kenyér.
Én kérek elnézést, amiért a rengeteg ismerősöm közül mindnél van villany és víz, még annál is, akinél csak vasárnap kerül hús az asztalra.
A másik oldal meg a lányom osztálytársai, akik leszólják azt aki nem a tallyból vagy a zaraból öltözködik.
anyám, mi megy itt..
tegye fel a kezét, aki ismer olyat, akinél nincs víz vagy villany??
Bocsánat, most látom, hogy egy másik topik miatt feljebb ment a százalékom, ugyan az vagyok, aki az előbb még 76% volt, csak hogy ne legyen félreértés.
Figyelj, a munkakörömből adódóan nagyon sokszor kell nagyon sokféle anyagi helyzetű emberrel beszélnem, és a felnőttekből álló baráti köröm is elég tág.
Elég sok mindent az orromra kötnek, és igen, sokak anyagi helyzete rossz, nem futja minőségi ételekre, normális ruhára, vagy élvezeti cikkekre, szórakozásra meg mégúgyse, de az teljesen biztos, hogy mindnél van víz és villany
53% rajtad nagyon jól mulatok...
itt az ideje hogy bevalld, hogy valami kisebbségekkel teli telepen laksz, ahol úsznak az emberek a szarban, és a petróleumlámpa mellett ücsörögnek, miközben hordják be a patakból az ivóvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!