Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit tegyek ebben a...

Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben. Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, lány. Nagy vonalakban annyi, hogy nem igazán jártam ebben az évben iskolába, ezért évet is fogok halasztani. Az oka, hogy lelki problémáim vannak, amit nem hogy megoldani, rátalálni sem sikerült még. Két személy van akibe képes vagyok (, lennék) kapaszkodni, a barátom és az anyám. De az utóbbi minden rossz dologért az életében engem hibáztat. Soha nem tettem semmit azért, hogy neki ártsak, ellentétben vele. Mindig megbánt, de amikor csak tudom lenyelem, mert nem akarom hogy napi 0-24ben ordítson velem. Bármit teszek, hibának véli és büntetést kapok érte, ha pedig elmondom, hogy nem értek egyet, azért még többet. Ha nem beszélgetek vele, az a baj, de ha beszélgetek vele és más véleményen vagyok, megkapom hogy én vagyok a legrosszabb gyerek a világon, és emellett egy álszent hazug kétszínű ... is. Minden erejével azon van, hogy megkeserítse az életem, és ezt már be is vallotta. A családban "segítői" is vannak ehhez. Tehetetlenül állok már a helyzet előtt, bármit teszek nem segít. Tudnátok valamit javasolni? Kétségbe estem
2015. márc. 5. 17:54
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, de mit tudsz te rólam? Két éve járok pszichológusokhoz, terápiákra, minden francra, és te jössz azzal hogy rinyálok? Mi az, hogy van rá eszem? Van eszem szeretni? Igen, képzeld, van rá eszem. Pont nem érdekel hogy kell-e tanulnom vagy nem, jó tanuló vagyok, szeretek iskolába járni, de megnézném hogy te az én helyemben mit TUDNÁL máshogy csinálni. Kicsit gondolkodj mielőtt baromságokat kommentelsz.
2015. márc. 5. 19:17
 12/60 A kérdező kommentje:
Nem, KÉPZELD el, hogy nem tetszik. Képzeld el hogy magántanuló akarok lenni, hogy mehessek diákmunkára, hogy amint betöltöm a 18at, elmehessek innen a világ végére. Képzeld el, hogy vannak emberek akik nem úgy gondolkodnak, ahogy azt te képzeled. Az egyetlen bűnöm, hogy dohányzom, amire hetente kérek 1000 forintot és félévente két felsőt. Eltartás, ugye? Inkább aludnék a híd alatt ha tehetném.
2015. márc. 5. 19:19
 13/60 anonim ***** válasza:
16%
és a vizet, villanyt ki fizeti? :D plusz dohányzol és félévente 2 felső...valamikor én ennyit se kaptam nem még félévente 2 felső
2015. márc. 5. 19:26
 14/60 A kérdező kommentje:
A legjobb a dologban, hogy feltettem egy kérdést, és nem azt, hogy a te (maga) idődben nem volt annyi pénz.
2015. márc. 5. 19:28
 15/60 anonim ***** válasza:
23%
Akkor most már csak azt áruld már el kérdező, hogy mi azaz istenetelenül nagy lelki problémád, amivel 2 éve küzdesz és még tanulni se vagy hajlandó és emiatt az életedet is elcseszed teljesen? Áruld már el. Ahelyett, hogy hisztérikusan az anyádat vádolod mindenért!
2015. márc. 5. 19:29
 16/60 anonim ***** válasza:
46%
Magántanuló? :D Ne nevetess, két éve otthon ülsz leírásod szerint, mennyit tanultál egyedül? :D :P
2015. márc. 5. 19:31
 17/60 A kérdező kommentje:

Te meg szimplán hisztérikusan védesz valakit, akit nem ismersz, és szidsz valakit akit (!) szintén nem.

Engem is ez érdekelne, de senki nem mond semmit, és egyre rosszabb. Mintha érdekelne.

2015. márc. 5. 19:32
 18/60 A kérdező kommentje:
1 éve SE, a leírásom szerint. Tanultam, azt meg nem kértem, hogy hidd el.
2015. márc. 5. 19:32
 19/60 anonim ***** válasza:
13-as vagyok és az az én időm úgy 1-2 évvel ezelőtt volt :D
2015. márc. 5. 19:33
 20/60 anonim ***** válasza:

17 Kérdező: nem zavar, hogy most kérdeztem meg, hogy mi azaz istentelenül nagy lelki problémád? :D :D :D

De szerintem a hisztériádon kívül semmi egyéb, úgy látszik te se tudod.

2015. márc. 5. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!