Mit tudok tenni ilyen helyzetben? Tudnátok tanácsot adni?
Az egész ügy lényege az, hogy az apám nagyjából azóta szarik rám, mióta az öcsém megszületett. Állandóan morog, kiabál velem, és ez engem nagyon érzékenyen érint. Az anyám folyamatosan kötekedik velem és irigy rám, pl. ha ő nem megy nyaralni, akkor ne menjek én se.
Az apám viselkedése az elmúlt hónapokban sokkal rosszabb lett, részegen rongál a házban, egyszer részegen azt kérte, hogy mutassam meg magam neki meztelenül (ezt a mai napig nem tudtam feldolgozni), a legújabb hülyesége pedig az, hogy igyekszik kiutálni a páromat a családból, mert szerinte cigány (nem az, de az sem érdekelne, ha az lenne, és egyedül ő utálja a családból, illetve újabban anyu is csatlakozik hozzá).
Én egyetemista vagyok, a párom most végzős a középiskolában, nyáron mindenképpen összeköltözünk az én budapesti albérletembe, de addig is szeretnék túlélő-tippeket kérni tőletek, mert engem már teljesen tönkretesz ez a szituáció.
tűrj.. más tanács nem nagyon van
Bár engem az érdekelne, hogy hogy lehet valakinek saját albérlete..:)
a történetből az öcsédet sajnálom a legjobban, hogy ilyen közegben kell felnőnie.
az alkohol problémái nem fognak javulni maguktól. anyukád fülét farkát behúzza, meg mellé is áll.
igazi minta szülők.
szerintem is éld az életedet, ha nem muszáj ne vidd a szüleid közelébe, bár gondolom ő se szívesen megy.
ha bele akarnak szólni a kapcsolatodba, engedd el a füled mellett, ne érdekeljen.
a költözés a te döntésed, ha nem lesz gond anyagilag, miért ne?:)
a történetből az öcsédet sajnálom a legjobban, hogy ilyen közegben kell felnőnie.
az alkohol problémái nem fognak javulni maguktól. anyukád fülét farkát behúzza, meg mellé is áll.
igazi minta szülők.
szerintem is éld az életedet, ha nem muszáj ne vidd a szüleid közelébe, bár gondolom ő se szívesen megy.
ha bele akarnak szólni a kapcsolatodba, engedd el a füled mellett, ne érdekeljen.
a költözés a te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!