Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felpofoztam a 19 éves lányomat...

Felpofoztam a 19 éves lányomat és még neki áll feljebb. Próbáljak békülni vagy hagyjam rá, majd rájön?

Figyelt kérdés

Lányomat 7 éves kora óta egyedül nevelem. Az apja láthatások alkalmával mindig is uszította ellenem. Nála a gyereknevelés ott kimerült h 5000FT tartásdíjat fizet már 12 éve(soha nincs bejelentett állása,állítása szerint neki nincs semmilyen jövedelme,ezt az 5000F-ot is az anyja adja oda-Na persze ez nem így van,mert feketén dolgozik).

A minap összevesztünk a lányommal,mert este elment itthonról és nem hívott meg nem is telefonált h nem jön haza,csak másnap délben került elő. Nagyon aggódtam. Ő kb egy vállrándítással elintézte az egészet.

Hiába mondtam neki h van fogalma mit éreztem mikor reggel hazajövök és látom h nincs itthon,elérni nem tudom,stb...

Azt vágta a fejemhez h ne most kezdjem el nevelni,mert egy k.urva szájából ez az éjszakai élet veszélyei nevetségesnek hangzanak. Ekkor felpofoztam.

Két állásban dolgozom, este 22-től reggel 06ig. És du 2-től este 6ig. Mikor pici volt muszáj volt h el tudjam magunkat tartani és meglegyen mindene,éjjelente mindig volt itt volt vki aki vigyázottt rá.

Most azért van a két állásom hogy tudjam neki a főiskolát finanszírozni.

És ezt a lányom is pontosan tudja! Veszekedtünk,kiderült h az apja szokta neki mondani h én éjjelente azért nem vagyok otthon mert k.urva vagyok. Csak a vállát vonogatta mikor kérdeztem tőle h nem volt olyan h bejött a benzinkútra este mert bulizni akar menni,és el akar kéretözni,meg kell egy kis pénz?

A pofon miatt ő a barátjához akar költözni,aki albérletben él. Lányomnak ott be kéne szállnia a költségekbe valószínűleg. Ő úgy gondolja hogy én ugyanúgy fizetem neki a sulis dolgokat vagy ruhákat,a rezsire meg össze tud annyit diák-munkázni h beszálljon a költségekbe.

Mondtam neki h menjen,de ne várja h azért mert ő felnőttesdit akar játszani,én továbbra is két állásba fogok dolgozni. Erre azt mondta h majd feljelent,és hogy az apja támogatni fogja ebben.

2015. febr. 18. 10:50
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a lelkierődhöz. Gondolom nem azért nevelted ennyi éven át és dolgoztál 2 állásban, mert nem szereted, szóval ez neked is nehéz volt. Ő jó ideig még dacból, büszkeségből saját magát fogja sajnálni. Arra, hogy megaláztad felnőtt nő létére, te is nyugodtan közölhetted volna vele, hogy téged k*rvázott le, az talán nem megalázás? Ha olyan felnőttnek érzi magát, viselje a következményeket. A mostani dacos személyiségét nem sokáig fogja senki tolerálni, hamar rájön, hogy csak te törődtél vele feltétel nélkül. Egyszer csak felnő, és megpróbálja rendezni a kapcsolatot.. szerintem te nem tehetsz ennek érdekében semmit, mert nem te támadtál és nem te hoztad a döntést a költözésről. Valószínűleg azt várta, hogy visszatartsd, ígérj neki fűt-fát, kérd a bocsánatát, de elszámította magát kicsit. Mivel apukára nagyobb felelősség fog hárulni, hiszen ő adta a lovat a lánya alá, elképzelhető, hogy minden eszközzel próbál rád hatni, hogy csináld vissza az egészet. Legalább őt is utoléri kicsit a tettei következménye. Ne feledd, nincsenek számonkérhető kötelezettségeid. Kitartást a továbbiakhoz.
2015. febr. 18. 21:15
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kulcsokat el is vetted pénzt azért ne hagyd ugyanott. Ha rákényszerül, lehet hogy visszamenne pénzért és lehet hogy nem nézné hogy nálad a saját megélhetésedre mennyit hagy.

Jó hogy ezt így meg tudtad csinálni, sokat fog tanulni a következő hetekből, és meg fogja látni hogy eddig mit tettél érte .

2015. febr. 18. 21:19
 43/55 anonim ***** válasza:
5%
tök mindegy ki mit tesz 19 évesen már nem pofozzuk fel mert fel is jelenthet. kirakhatod, mert az érdekes módon nem bűn de nem pofozhatod
2015. febr. 19. 00:24
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

légy erős!

nem sok kell és kopogtatni fog!

gondolom a pasija se veri a seggét a földhöz, hogy odacuccol, elején meg oké tudjuk miért :) de majd ha a kisasszonytól pénzt kér, meg házimunkát, akkor rájön milyen és kivágja mint a macskát kakantani!

vagy gondolom úgy akarja, hogy a pasi tartsa el. ő is bele fog ebbe unni és majd mehet apucihoz!

egy forintot ne adj neki, családit utaltasd az ő számlájára és kész!!!

2015. febr. 19. 08:27
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól döntöttél, mert szüksége van erre a leckére az élettől. Ha ez nem történik meg, akkor azt hiszi ő mindent megtehet. Lehet el fog telni 1-2 hónap, de ne törj meg és ne akarj bocsánatot kérni tőle, mert megint nyeregbe kerül.
2015. febr. 19. 09:39
 46/55 anonim ***** válasza:
100%
Igen 43-mas, feljelenti pofonért, aminek nyoma sincs, de a bìrò elhiszi a 19 éves hisztigépnek, sôt igazat is ìtél neki az anyàt meg 2 év felfüggesztett plusz pénzbìrsàgra ìtélik....te se vagy idôsebb egy tininél..,,
2015. febr. 19. 09:40
 47/55 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"19 évesen már nem pofozzuk fel mert fel is jelenthet"

Elképzeltem a szituációt:

19 éves leányka beront a rendőrségre, hogy feljelentést akar tenni, mert az anyja felpofozta.

Rendőr: Hogy történt az eset pontosan?

Leány: Leqrváztam, amiért aggódott, hogy nem mentem haza az éjjel ...

2015. febr. 19. 12:01
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Riszpekt, hogy meglépted.
2015. febr. 25. 15:45
 49/55 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, mi a helyzet nálatok?
2015. febr. 25. 18:37
 50/55 A kérdező kommentje:

Elköltözött a lányom,persze én vagyok a rossz,mert nem engedtem neki h számítógépet,tv-t,hajszárítót vigyen,meg még pár olyan használati cikket amit én is használok.

Nem keresett azóta. Én mondtam neki h a márciusi gyerektartás miatt beszéljen az apjával hogy ezentúl neki adja oda,és keressen magának munkát,mivel én március 1-től a du-s melót visszamondtam.

A válasz természetesen vállrándítás.

2015. febr. 25. 19:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!