Felpofoztam a 19 éves lányomat és még neki áll feljebb. Próbáljak békülni vagy hagyjam rá, majd rájön?
Lányomat 7 éves kora óta egyedül nevelem. Az apja láthatások alkalmával mindig is uszította ellenem. Nála a gyereknevelés ott kimerült h 5000FT tartásdíjat fizet már 12 éve(soha nincs bejelentett állása,állítása szerint neki nincs semmilyen jövedelme,ezt az 5000F-ot is az anyja adja oda-Na persze ez nem így van,mert feketén dolgozik).
A minap összevesztünk a lányommal,mert este elment itthonról és nem hívott meg nem is telefonált h nem jön haza,csak másnap délben került elő. Nagyon aggódtam. Ő kb egy vállrándítással elintézte az egészet.
Hiába mondtam neki h van fogalma mit éreztem mikor reggel hazajövök és látom h nincs itthon,elérni nem tudom,stb...
Azt vágta a fejemhez h ne most kezdjem el nevelni,mert egy k.urva szájából ez az éjszakai élet veszélyei nevetségesnek hangzanak. Ekkor felpofoztam.
Két állásban dolgozom, este 22-től reggel 06ig. És du 2-től este 6ig. Mikor pici volt muszáj volt h el tudjam magunkat tartani és meglegyen mindene,éjjelente mindig volt itt volt vki aki vigyázottt rá.
Most azért van a két állásom hogy tudjam neki a főiskolát finanszírozni.
És ezt a lányom is pontosan tudja! Veszekedtünk,kiderült h az apja szokta neki mondani h én éjjelente azért nem vagyok otthon mert k.urva vagyok. Csak a vállát vonogatta mikor kérdeztem tőle h nem volt olyan h bejött a benzinkútra este mert bulizni akar menni,és el akar kéretözni,meg kell egy kis pénz?
A pofon miatt ő a barátjához akar költözni,aki albérletben él. Lányomnak ott be kéne szállnia a költségekbe valószínűleg. Ő úgy gondolja hogy én ugyanúgy fizetem neki a sulis dolgokat vagy ruhákat,a rezsire meg össze tud annyit diák-munkázni h beszálljon a költségekbe.
Mondtam neki h menjen,de ne várja h azért mert ő felnőttesdit akar játszani,én továbbra is két állásba fogok dolgozni. Erre azt mondta h majd feljelent,és hogy az apja támogatni fogja ebben.
Ha a kulcsokat el is vetted pénzt azért ne hagyd ugyanott. Ha rákényszerül, lehet hogy visszamenne pénzért és lehet hogy nem nézné hogy nálad a saját megélhetésedre mennyit hagy.
Jó hogy ezt így meg tudtad csinálni, sokat fog tanulni a következő hetekből, és meg fogja látni hogy eddig mit tettél érte .
légy erős!
nem sok kell és kopogtatni fog!
gondolom a pasija se veri a seggét a földhöz, hogy odacuccol, elején meg oké tudjuk miért :) de majd ha a kisasszonytól pénzt kér, meg házimunkát, akkor rájön milyen és kivágja mint a macskát kakantani!
vagy gondolom úgy akarja, hogy a pasi tartsa el. ő is bele fog ebbe unni és majd mehet apucihoz!
egy forintot ne adj neki, családit utaltasd az ő számlájára és kész!!!
"19 évesen már nem pofozzuk fel mert fel is jelenthet"
Elképzeltem a szituációt:
19 éves leányka beront a rendőrségre, hogy feljelentést akar tenni, mert az anyja felpofozta.
Rendőr: Hogy történt az eset pontosan?
Leány: Leqrváztam, amiért aggódott, hogy nem mentem haza az éjjel ...
Elköltözött a lányom,persze én vagyok a rossz,mert nem engedtem neki h számítógépet,tv-t,hajszárítót vigyen,meg még pár olyan használati cikket amit én is használok.
Nem keresett azóta. Én mondtam neki h a márciusi gyerektartás miatt beszéljen az apjával hogy ezentúl neki adja oda,és keressen magának munkát,mivel én március 1-től a du-s melót visszamondtam.
A válasz természetesen vállrándítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!