Felpofoztam a 19 éves lányomat és még neki áll feljebb. Próbáljak békülni vagy hagyjam rá, majd rájön?
Lányomat 7 éves kora óta egyedül nevelem. Az apja láthatások alkalmával mindig is uszította ellenem. Nála a gyereknevelés ott kimerült h 5000FT tartásdíjat fizet már 12 éve(soha nincs bejelentett állása,állítása szerint neki nincs semmilyen jövedelme,ezt az 5000F-ot is az anyja adja oda-Na persze ez nem így van,mert feketén dolgozik).
A minap összevesztünk a lányommal,mert este elment itthonról és nem hívott meg nem is telefonált h nem jön haza,csak másnap délben került elő. Nagyon aggódtam. Ő kb egy vállrándítással elintézte az egészet.
Hiába mondtam neki h van fogalma mit éreztem mikor reggel hazajövök és látom h nincs itthon,elérni nem tudom,stb...
Azt vágta a fejemhez h ne most kezdjem el nevelni,mert egy k.urva szájából ez az éjszakai élet veszélyei nevetségesnek hangzanak. Ekkor felpofoztam.
Két állásban dolgozom, este 22-től reggel 06ig. És du 2-től este 6ig. Mikor pici volt muszáj volt h el tudjam magunkat tartani és meglegyen mindene,éjjelente mindig volt itt volt vki aki vigyázottt rá.
Most azért van a két állásom hogy tudjam neki a főiskolát finanszírozni.
És ezt a lányom is pontosan tudja! Veszekedtünk,kiderült h az apja szokta neki mondani h én éjjelente azért nem vagyok otthon mert k.urva vagyok. Csak a vállát vonogatta mikor kérdeztem tőle h nem volt olyan h bejött a benzinkútra este mert bulizni akar menni,és el akar kéretözni,meg kell egy kis pénz?
A pofon miatt ő a barátjához akar költözni,aki albérletben él. Lányomnak ott be kéne szállnia a költségekbe valószínűleg. Ő úgy gondolja hogy én ugyanúgy fizetem neki a sulis dolgokat vagy ruhákat,a rezsire meg össze tud annyit diák-munkázni h beszálljon a költségekbe.
Mondtam neki h menjen,de ne várja h azért mert ő felnőttesdit akar játszani,én továbbra is két állásba fogok dolgozni. Erre azt mondta h majd feljelent,és hogy az apja támogatni fogja ebben.
ma 11:18
jaj, te íkúnuku Para Zita... tudod, ha baccunk, akkó gyün a gyerek, eztet vissza mán nem csinálod.
Kérdező, ha szereted a lányodat, akkor most legyél szíves vágd ki, mint macskát sz**ni.
Ne te pofozd. Ne bántsd. Engedd el a kezét, és hagyd, hogy az Élet leossza a pofonokat. 19 év alatt nem tudtad megnevelni, te már ne erőlködj. Az élet pár hónap alatt helyrehozza, amit elrontottál.
Hadd menjen. Hadd csinálja a felnőttesdit. Sok sikert.
Én pofon-ellenes vagyok, de ez egy olyan szituáció, amikor bőven túlment az illető egy olyan határon, ami megengedett. Szerintem megérdemelte a pofont. 23 éves vagyok, egyetemre járok, két munkahelyem van, állandóan fáradt vagyok, kialvatlan, stresszes, én is kaptam a nevetséges összegű gyerektartást apámtól a kamubejelentése után, miközben ő vígan elvolt az új autóval, márkás ruhákkal és a nyaralásaival. Eközben anyám gürizett, hogy mégis csak tudjon támogatni valamennyire. Ezt csak azért írom, mert egy kicsit hasonlónak érzem a helyzetet, csak én nagyon megbecsülöm anyám erőfeszítéseit, pedig fele annyit nem dolgozik, mint te.
Szerintem hagyd a lányodra, nehogy te kérj bocsánatot, mert amellett, hogy nem értékeli, amit érte teszel, még le is k*rváz. Fogalma sincs, mennyire jó anya vagy, de majd rájön úgyis. Engedd el a kezét, ha menni akar, aztán lehet, hogy jobb belátásra tér és az kell majd ahhoz, hogy megtanulja értékelni a munkádat és rendeződik a viszonyotok is.
én sem szeretem a pofozkodást meg az ilyesmit de tuti kapott volna ezért egyet!
itt a március
mond neki h rendben kicsi lány akkor felmondok mert már nekem is fárasztó ez a sok meló és már én is szeretnék élni végre ....
nagyon szeretlek és sok mindet megettem az évek során érted
de itt a vége ha menni akarsz menj, sőt még segítek össze is pakolni neked !
ellenben azt ne várd el h ezek után is kifizessem a dolgaidat !
ha felnőtt akarsz lenni és nem tartalak vissza de azt tud h nem tejszín az élet !
szal van 1 heted átgondolni h neked mi a fontos !
ha döntöttél akkor átbeszéljük ezt !
Egyidos vagyok a lanyoddal, de ezzel a viselkedesevel es eletszemleletevel , inkabb hasonlitanam egy dacos, naiv 14 eveshez. Raadasul baromira hiszekeny..., pedig az elmult evek alatt leszurhette volna, hogy milyen ember is az apja.
A pofon amugy jogos volt, nem, hogy egy gyerek, de mas se k......on jogtalanul. Tolem mehetne Isten hirevel, es en is csak 5 ezret nyomnek a kezembe, hogy erezze a torodest a draga, " nincsen munkam" cimmel. Tartsa fenn magat, es probalja meg azt amit te eveken keresztul erte tette.
1 honapot sem adok, de konyorogni fog, akkor viszont jo alaposan beszelgess el vele , hogy mi ,merre, hany meter.
Én is kaptam egy két sallert, fiatalabb koromban, és 19 évesen is, mégse rohantam költözni aztán meg még pénzt kunyerálni is.
Elég aljas iselkedés.
Kaptam volna még vagy 2 pofont aztán ültem volna a seggemen.
22N
Maximálisan megérdemelte a pofont a lányod, én is ezt tettem volna a helyedben. Ilyenkor szomorodik el az ember, hogy a belét kidolgozza azért, hogy a gyerekének mindene meglegyen, és kiderül hogy egy kis sátánkáért gürcölt évekig.
Én hagynám hogy elköltözzön, de nem fizetnék utána egy fillért sem az tuti. Hogyne, ruhákat meg iskolai tandíjat egy olyan gyereknek aki semmibe vesz és megaláz? 19 évesen már tud munkát vállalni és el is tarthatja magát.
Nehogy bocsánatot kérj, mert még inkább meg fog alázni és 30 évesen is a nyakadon marad. A feljelentés meg nevetséges, milyen alapon. Ne higgyj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!