Miért kell erőltetni, hogy együtt kajáljon a család?
Tehá ezért..
Szerintem is nagyon fontos...
Tiszteljük mar meg qt aki elkeszitette az étlt, hogy együtt értelmesen leülve, megterített asztalnál, lehetőleg frissen esszük meg, amit készített.
Elvilegpha mindig együtt esztek nagyjából egyszerre lesztek éhesek is, mert ráálla rendszerre a szervezet..
Megnezné azokban a családokban, ahol mgtehetnék, hogy együtt esznek, megis mindenki akkor qmikor akar..a csqládi kapcsolataikat...
Szép is erőseid vannak, ha az összesnél így van..
27/n
Szerintem teljesen jól gondolják a szüleid. Ha reggel eszel, tuti, hogy ebédre éhes leszel és nem kell könyörögni. Ha valaki egész délelőtt gürizik a főzéssel, előtte meg azzal, hogy beszerezze az alapanyagokat, tiszteld már meg azzal a fél órával, hogy rá áldozod.
Nincs rosszabb, mint hogy megfőz az ember, megterít és a másik annyit sem tesz, hogy odaüljön a kész asztalhoz.
Az meg még idegesítőbb, ha rendbe teszi az ember a konyhát, végre leül pihenni és akkor jön a család másik fele kajálni, zörögni.
Ismerőseim családi élete teljesen jó, a barátomék soha nem esznek együtt, még karácsonykor se igazán, mégis ezerszer jobb a kapcsolata anyukájával, mint nekem. :D
Hát nem tudom, ha én csinálok kaját, akkor engem nagyon nem érdekel ki mikor eszi meg.
Az meg hogy egyszerre leszünk éhesek... Hát én reggelire szeretek összedobni egy rántottát, vagy valamit, azzal azért elvagyok délután 2-ig, anyámék nem reggeliznek soha, ők már délben éhesek.
Egyébként hogy lepontoztátok azokat, akik tudnak olvasni és értik mi a bajom :D :/
Sokkal jobban élvezem most, hogy napközben egyedül vagyok itthon. Elmegyek boltba, kitakarítok, stb, nem csak lopom a napot, de be tudom osztani magamnak az időm, és egybe is tudom kötni a kikapcsolódást a kajával, mert pont egy 20 perces anime részt megnézek ebéd közben :D Sokkal jobban érzem magam. Este meg úgyis beszélgetünk 1-2 órát, ha hazaérnek anyuék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!