Hogy mondjam meg, hogy nem megyek haza holnap? Nektek mi lenne a reakciótok?
Úgy volt, hogy a Karácsonyt anyáékkal és az ottani családommal töltöm, mert már régen voltam náluk (nyáron egy hónapot ott lettem volna, csak máshogy alakult és ezért 5 napot voltam velük).
Tudom, hogy anya is várt, meg mondta, hogy ő is feljön értem a reptérre, pedig tudom, hogy ezer a dolga. Hetek óta hallgatom, hogy mennyire várnak, viszont nem tudok menni.
A barátomat baleset érte és most inkább vele lennék, csak nem tudom, ezt hogy mondjam meg úgy, hogy ne érezzék, hogy ők kevésbé fontosabbak és nincs kedvem ott lenni.
Csak az a baj, hogy folyton vártak és mindig lemondtam.
Mondták, hogy majd menjek őszi szünetben is, azt is előtte egy héttel mondtam vissza.
Eltörte a karját és agyrázkódása lett.
Legközelebb szerintem csak május-június környékén tudunk leghamarabb találkozni.
És ez azért rossz, mert amikor apához költöztem, megígértem, hogy majd 1-2 havonta megyek haza, erre mióta elköltöztem, kétszer voltam és akkor is pár napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!