Hogy mondjam meg, hogy nem megyek haza holnap? Nektek mi lenne a reakciótok?
Úgy volt, hogy a Karácsonyt anyáékkal és az ottani családommal töltöm, mert már régen voltam náluk (nyáron egy hónapot ott lettem volna, csak máshogy alakult és ezért 5 napot voltam velük).
Tudom, hogy anya is várt, meg mondta, hogy ő is feljön értem a reptérre, pedig tudom, hogy ezer a dolga. Hetek óta hallgatom, hogy mennyire várnak, viszont nem tudok menni.
A barátomat baleset érte és most inkább vele lennék, csak nem tudom, ezt hogy mondjam meg úgy, hogy ne érezzék, hogy ők kevésbé fontosabbak és nincs kedvem ott lenni.
én anya vagyok, így innen nézem. apukáddal vagy egész évben, ha jól értem idén 5 napot voltál anyukáddal. még gyerek vagy, de van barátod aki eltörte a kéz, de nyilván a szülei ellátják, nem is laksz vele, így nincs is rád szükség csak a tudat.
nekem rosszul esne, ő az anyukád, a karácsony a családról szól, velük kéne töltened, főleg, hogy egyébként se vagy vele :(
Kérdező jól összeugrasztott itt mindenkit, most biztos bontott egy popcornt és mozizik rajtunk...
Menjen mindenki a dolgára és készülődjön az ünnepekre, békében, szeretetben a családjával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!