Hogy mondjam meg, hogy nem megyek haza holnap? Nektek mi lenne a reakciótok?
Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy a Karácsonyt anyáékkal és az ottani családommal töltöm, mert már régen voltam náluk (nyáron egy hónapot ott lettem volna, csak máshogy alakult és ezért 5 napot voltam velük).
Tudom, hogy anya is várt, meg mondta, hogy ő is feljön értem a reptérre, pedig tudom, hogy ezer a dolga. Hetek óta hallgatom, hogy mennyire várnak, viszont nem tudok menni.
A barátomat baleset érte és most inkább vele lennék, csak nem tudom, ezt hogy mondjam meg úgy, hogy ne érezzék, hogy ők kevésbé fontosabbak és nincs kedvem ott lenni.
2014. dec. 23. 13:24
42/43 anonim válasza:
65%-os: Itt mindenkinek van véleménye, és senkit nem érdekel, te mit ugatsz. Te itt uszítod a kérdezőt, aki egyébként egy hálátlan dög, és mindenkinek bepofázol, aki nem azt a véleményt osztja, ami a tiéd. Attól, hogy a te anyád valószínűleg le sem tojt téged, attól még mást lehet, hogy hazavár a családja.
43/43 anonim válasza:
Hát én biztos, hogy a családomat választanám, főleg úgy, hogy az eddig alkalmakat is mindig lemondtad (bár akkor gondolom nem ilyen jellegű ok miatt) és ráadásul fél évet kéne várnia a családodnak ismét és lehet, hogy megint hiába, mert akkor is közbejön valami. Ami a barátodat illeti: 1) ha a kórházban kell még maradnia, akkor úgyis csak napközben van látogatás; 2) ha hazaengedték, akkor valószínűleg a családjával lesz, akik vigyázni fognak rá. Kartörés és agyrázkódás nem mondható túl súlyosnak, viszont valószínűleg pihenni kell és sokat fog aludni, majd mikor felébred beszéltek telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!