Hogy mondjam meg, hogy nem megyek haza holnap? Nektek mi lenne a reakciótok?
Úgy volt, hogy a Karácsonyt anyáékkal és az ottani családommal töltöm, mert már régen voltam náluk (nyáron egy hónapot ott lettem volna, csak máshogy alakult és ezért 5 napot voltam velük).
Tudom, hogy anya is várt, meg mondta, hogy ő is feljön értem a reptérre, pedig tudom, hogy ezer a dolga. Hetek óta hallgatom, hogy mennyire várnak, viszont nem tudok menni.
A barátomat baleset érte és most inkább vele lennék, csak nem tudom, ezt hogy mondjam meg úgy, hogy ne érezzék, hogy ők kevésbé fontosabbak és nincs kedvem ott lenni.
Hát ebben a helyzetben, ha együtt sem éltek a barátoddal és te magad mondod, hogy jól van, én biztos a hónapok óta nem látott családomat választanám.
A párodat csak néhány napra hagynád "felügyelet" nélkül, míg a családodat nyáron láttad utoljára és legközelebb is csak nyár környékén tudsz menni. Én nem tenném meg ezt a családommal.
És már a megfogalmazásod is rossz, te nem nem tudsz menni, hanem nem akarsz.
Nem tudnál menni ha a barátod ápolásra szorulna fekvő betegként lenne a baleset miatt, de te csak nem akarod otthagyni, miközben jól van.
Ja,hogy gyerek vagy még!Azt hittem felnőtt nő.
Így viszont természetesen haza mennék,hisz a barátodnak semmi komoly baja sincs!!!
Barátoddal nem laksz együtt, elmondásod szerint jól van, sorozatosan lemondod vagy lerövidíted anyukádékkal töltött időt = nem elég fontosak neked és ahogy írtad, nincs kedved ott lenni, legyél velük őszinte.
Te is érzed, hogy sántít a dolog, erre ők is rá fognak jönni.
Addig menj haza anyukádhoz, amíg megteheted és van, aki vár rád!
"Eltörte a karját és agyrázkódása lett"
Most őszintén kérdező! Olyan emberek véleményére miért adnál, akik szerint ez nem komoly dolog?
Bezzeg, ha nekik az orruk vérezne! Nos ennyire vedd komolyan őket. Tudod, boldogok a lelki szegények.............
Utolsó!
Pár sorral lejjebb leírta a kérdező, hogy már jól van a barátja és nem élnek együtt.
Nyugalom!
Mivel ő írta az utolsó választ, ezért kapta az utolsó jelzőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!