Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mennyit adtatok a fizetéset...

Ti mennyit adtatok a fizetésetekből haza?

Figyelt kérdés

Hány évesen kezdtetek el dolgozni.

A pénzt ti adtátok, vagy kérték is?

Mennyi pénzetek maradt? Mire költöttétek vagy félretettétek?

2014. nov. 5. 08:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen kezdtem. Soha nem kellett és nem is adtam haza semmit. 18 évesen elmentem otthonról, új helyen laktam és dolgoztam. Erre költöttem, amit eltettem.
2014. nov. 5. 08:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen kezdtem dolgozni. (Előtte diák munkák, azt magamra fordítottam.)

Adtam haza, egyértelmű volt, mert ketten voltunk csak anyukámmal és nem volt könnyű. A maradékból félretettem a jövőbeni terveimre. Persze azért magamra is költöttem kicsit, ruhák, szórakozás.

2014. nov. 5. 08:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi ugy egyeztunk meg a szuleimmel, hogy a szamlak felet en fizetem, illetve heti egy nagybevasarlast en fizetek.

En ajanlottam fel nekik, kellemetlenul ereztem volna magam, hogy van allasom es eleg jo fizetesem, de megsem szllok be a csalad koltsegeibe.

Kb 120-130.000-em maradt ezek utan, 20-30.000-t elkoltottem, de minden honapban igyekeztem felretenni 100.000-t.

24/n

2014. nov. 5. 08:35
 4/16 A kérdező kommentje:

Akik nem adtak haza, a családjuk meg is tehette hogy nem kért tőlük? Vagy szűkösen eléldegéltek?

És a mi a helyzet azokkal akik kevesebbet kerestek, és adtak haza vagy kértek tőlük?

Minden forma érdekel.

2014. nov. 5. 08:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen kezdtem dolgozni,de akkor el is költöztem,így nem adtam semmit haza,hisz már nem otthon éltem.Ha otthon laktam volna,biztosan adok,a rezsi rám eső részét,plusz kajára.
2014. nov. 5. 08:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen diákmunkával kezdtem, 19 évesen fősuli mellett teljesen állásban dolgoztam.

Pénzt a szüleim nem kértek, de havi 20ezret adtam haza. A pénz nagy részét félre tettem, nyaralásra, kisebb szórakozásra költöttem belőle. Két év múlva vettem egy autót, 24 évesen költöztem el otthonról, egy félig hiteles lakásba.

2014. nov. 5. 08:42
 7/16 anonim ***** válasza:

Én nem adtam haza semmit, de el sem fogadták volna. Nem laktam otthon középiskolás koromtól.

Ameddig tanultam, távolról támogattak, aztán egyre kevesebb kellett, mert az egyetem alatt már tanítottam stb.

Rendesen dolgozni állandó munkahelyen 25 évesen kezdtem, addig csak "gyakorlatokon" voltam alkalmazott és az első havi fizetésemet azt hiszem teljesen elköltöttem, ruhákat vettem, parfümöt, mert végre volt mit elszórni és olyan lelkiismeretfurdalásom lett, hogy következő hónapban nyitottam egy LTP-t, havi 20ezret tettem oda félre és hónapról hónapra többet spóroltam a számlámon ezen felül is. 120nettóból 60-at félre tudtam tenni legtöbbször, aztán egyre többet kerestem és többet tettem le.

Szüleim nem engedik, hogy hazaadjak pénzt, nincs is rá szükségük egyelőre, amióta nem is lakunk otthon és ráadásul támogatni sem kell, sok megmarad. Néha ajándékot veszek nekik és a párommal ezt azt megcsinálunk pl. felújítottuk a fürdőszobájukat.

2014. nov. 5. 08:45
 8/16 anonim ***** válasza:
21 évesen kezdtem el dolgozni, számlák egy részét én fizettem akkor. Később úgy alakult, hogy nem tudtam elköltözni itthonról, így maradtam, most már kifizetem a kocsim, telefonszámlám, a maradék meg megy haza a közösbe. Ami kell azt meg megveszem abból. Egyelőre ez van. 28/n
2014. nov. 5. 08:57
 9/16 anonim ***** válasza:

Reszmunkaidoben dolgozom, havi 60 ezret kapok. Fizetem a sulit, berletet, ezen felul semmit sem fogadnak el, igy felreteszem.

20/L

2014. nov. 5. 09:03
 10/16 anonim ***** válasza:
20 évesen kezdtem. 60 ezret kellett leadnom. Amíg ott laktam....
2014. nov. 5. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!