Nagykorúak, akik a szüleinél laknak, Ti mennyit adtok haza?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 22:15
1/26 anonim válasza:
24 vagyok havi 100at adok anyumnak plusz kaját veszek plusz most téli hónapban tüzelőt. De nekem itt lakik a párom és a fél éves kislányunk is....
2/26 anonim válasza:
havi 100-at? Az de durva...és úgy, hogy egyedül te dolgozol csak, és úgymond a "saját" pénzedből adsz? Az igen, nem semmi.. egyáltalán marad neked, nektek még valami amiből saját magadra költesz?
3/26 anonim válasza:
szerintem ezt a kereseted, a saját és szüleid igénye, valamint a lakhatási körülmények határozzák meg. albérleti szoba is van, pár ezertől több tizezerig. Igényfüggő.
4/26 anonim válasza:
Haverom 15.000 et ad haza,bar ritkanvan otthon es a munkahelyen tud fürdeni,szoval annyit nem hasznal semmibol.
6/26 anonim válasza:
Tőlem nem kérnek semennyit, nincs is szükségük rá, ezért nem is adok, de ha egyszer úgy adódna, hogy mégis kellene, minden pénzem odaadnám.
7/26 anonim válasza:
Havi 50 000, de most nem adtam penzt cserebe vettem uj kazant meg a kerttel torodtem
8/26 anonim válasza:
50.000-et adok haza, plusz ha kell bevásárolok nekik.
9/26 anonim válasza:
Az árvasági összege (43 e), plusz a családi.
19/l
10/26 anonim válasza:
Nem fogadnak el pénzt, ezért most megvettem télre a fát, a hétvégi bevásárlásokat igyekszem megcsinálni Anya előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!