Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagykorúak, akik a szüleinél...

Nagykorúak, akik a szüleinél laknak, Ti mennyit adtok haza?

Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 22:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem adok semennyit, inkább minden hónapban egy jelentősebb összeget félreteszek.
2014. okt. 20. 12:08
 22/26 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de amiért édesanyád telehitelezte magát, miért te kell kifizesd? Vagy örökölte a hitelt? Vagy közösen döntöttetek hitel mellett (háztartási gépek, házfelújitás stb)?
2014. okt. 20. 12:08
 23/26 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a fizetésem majdnem felét elveszi anyum. Ő mondta h adjak haza, nem mintha rá lennének szorulva, mert jól keresnek édesapámmal.

Nem kicsit ki voltam akadva emiatt, már csak azért mert én havi szinten kiszabtam magamnak xy összeget amit költök szórakozásra meg egyéb szükségleteimre, és a többit félre szeretném tenni, mert gyűjtök. De igy hogy a fizetésem felét majdnem hazaadom, abból még lejön a saját költőpénzem, nagyon kevés marad.

2014. okt. 20. 12:14
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkortol kezdve sose jött ki a fizujaból mindig hiteleket vett fel és összegyúlt mert mondig újabbat vett fel hogy a régit fizesse most a lakason is jelzalog van már szoval ez évek évtizedek alatt gyült.de én is szeretnék saját életet s ha párom lesz mar és elköltözök akkor nem fogok tudni segíteni sajat gyereket is szeretnék mert lakast
2014. okt. 20. 12:34
 25/26 anonim ***** válasza:

18 vagyok

havi 600-700 eu-t adtam nekik oda.. 1000-1300 eu kozott kerestem.. 600-eu-t oda adtam plusz meg cigit vettem nekik,kaja,stb. szoval olyan 800 kb.. a maradek 300-400 eu-bol fedeztem a kiadasaimat amire kellett ( smink,hajapolas,buli,) de inkabb a parom fizette nekem ezeket... :) szoval olyan min 600-at adtam.. jelenleg 1 honapja nincs munkam

2014. okt. 20. 13:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Akkor sem tartom korrektnek hogy jóformán te fizesd ki a hiteleit. Nem kell hitelt felvenni, meg kell tanulja meghúzza magát az ember ha nem tette oda magát annó egy jobb állásért.
2014. okt. 20. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!