Anyukám bedobta, hogy a Szentestét töltsük otthon, mert a bátyám csak ritkán jön haza Németországból. Lelkiismeretfurdalást csinált, amiért mi négyesben szeretnénk itthon tölteni a gyerekekkel. Szerintetek?
Én nem akadnék ki, ha azt kérnék, hogy egyszer töltsük náluk a Szentestét. Persze ha nem olyan a viszonyod velük, vagy a testvéreddel, akkor nincs értelme.
Gondolom, Karácsony első vagy másnapján mentek úgyis szüleidhez és ott lesz a testvéred is, tehát tudtok találkozni.
én 36 éves vagyok,öt éves gyerekem van
18 évesen elkerültem otthonról,azóta külön élek
az elmúlt 18 évben elképzelhetetlennek tartottam egyetlen egy Szentestét is a Szüleim és a Tesóm nélkül
amióta megvan a fiam,azóta is minden Szenteste megyünk a szüleimhez.Én nem hinném,hogy arról kellene szóljon,hogy a szűk család van együtt,hanem azok,akiket szeretünk,szoros a kapcsolatunk,és az ember szülei és testvére ez a kategória
Mi is úgy nőttünk fel, hogy a nagyszülőkkel együtt töltöttük a Szentestét, nekem mondjuk emiatt picit furi a kérdés, de nem vagyunk egyformák.
Most belegondolok, hogy a férjem és én itthon, a húgom és a férje otthon, és a szüleim ketten egyedül a régi otthonunkban. Hát, nekünk ez nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!