Anyukám bedobta, hogy a Szentestét töltsük otthon, mert a bátyám csak ritkán jön haza Németországból. Lelkiismeretfurdalást csinált, amiért mi négyesben szeretnénk itthon tölteni a gyerekekkel. Szerintetek?
Ha szerinted szentéletűségre vall, hogy vlaki szereti az anyukáját, ne adja a Jóisten, még a Szentestét is képes eltöletni vele, akkor kibeaszottul sajnállak... komolyan. Téged sem szerettek és te sem szeretsz... Végtelenül sajnállak, komolyan.
Ne szaporodj, mert csak ezt adod tovább, akarva, akaratlan.
Én szeretem a családomat, szívesen vagyok velük karácsonykor is, sőt.. nálunk mindig másik nap van az otthoni karácsony, m apum valamelyik napon mindig dolgozik, de ha 24.en várnak minket, akkor megyünk. Egy 25-e miért rosszabb otthon a gyerekkel? és egyet kell értenem, a szüleim, tesóm csaláadja, sőt még a nagyim is a szűk családoam része, biztos az én családommal van a baj ;-).
És ha már a szentekről van szó, képzeld nemcsak anyósomhoz, hanem a férjem mamájához is ugyanolyan szívesen megyek, m én hülye még őket is szeretem :-D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!