Ti mennyit adtatok a fizetésetekből haza?
Hány évesen kezdtetek el dolgozni.
A pénzt ti adtátok, vagy kérték is?
Mennyi pénzetek maradt? Mire költöttétek vagy félretettétek?
19 évesen kezdem teljes munkaidőbe. Mindkét szülöm és tesóm is dolgozott, így 4-en kerestünk. Nem kellett semmit sem adnom, nem fogadták el. Jó anyagi helyzetben voltunk mindog. Mindent a fősulira raktam félre. Most a fősuli mellett dolgozom és már saját a lakás.
21/N
Utolsó!
Hogyan sikerült saját lakásra szert tenned ilyen hamar? :O
oh és hogy hogy te örökölted és a tied lett?
mi a helyzet a családdal?
Számomra (és a szüleim számára is) természetes volt, hogy ha nem otthon élek, akkor nem kell hazaadnom. Ha addig is megéltek a pénzükből + engem is eltartottak, akkor miután elköltözöm (ergo csökken a kiadás) min lendített volna az a pár tízezer, amit haza tudtam volna utalni?
Más kérdés nálunk a családi helyzet, mert a szüleim elváltak, és a mostohaapám előbb vágná el a saját torkát, hogy az én pénzemet érezze a háztartásban akárhol... apámnak is van élettársa, jól élnek, semmi szükségük a pénzemre.
Szimpla lehúzásnak tartom, ha a szülők még azután is pénzt kérnek a gyerektől, hogy elköltözik. Mire fel? Ha ott lakik, akkor oké, a számlába, kajába szálljon bele egy szintig, de onnantól, hogy saját életet kezd, mindenki tartsa el magát, ahogy tudja, és ne kuncsorogjon a másiktól.
15-ös!
Félreértetted a kérdést.
Szó sincs olyanról, hogy elköltözött az illető és úgy adjon haza, annak nincs értelme.
Arra gondoltam, hogy amíg otthon laktatok, mennyire szálltatok be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!