Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mennyit adtatok a fizetéset...

Ti mennyit adtatok a fizetésetekből haza?

Figyelt kérdés

Hány évesen kezdtetek el dolgozni.

A pénzt ti adtátok, vagy kérték is?

Mennyi pénzetek maradt? Mire költöttétek vagy félretettétek?

2014. nov. 5. 08:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

19 évesen kezdem teljes munkaidőbe. Mindkét szülöm és tesóm is dolgozott, így 4-en kerestünk. Nem kellett semmit sem adnom, nem fogadták el. Jó anyagi helyzetben voltunk mindog. Mindent a fősulira raktam félre. Most a fősuli mellett dolgozom és már saját a lakás.

21/N

2014. nov. 5. 12:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Hogyan sikerült saját lakásra szert tenned ilyen hamar? :O

2014. nov. 5. 12:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Örökség... Saját erőből nem ment volna, annyira jól nem keresek.
2014. nov. 5. 12:39
 14/16 A kérdező kommentje:

oh és hogy hogy te örökölted és a tied lett?

mi a helyzet a családdal?

2014. nov. 5. 12:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Számomra (és a szüleim számára is) természetes volt, hogy ha nem otthon élek, akkor nem kell hazaadnom. Ha addig is megéltek a pénzükből + engem is eltartottak, akkor miután elköltözöm (ergo csökken a kiadás) min lendített volna az a pár tízezer, amit haza tudtam volna utalni?

Más kérdés nálunk a családi helyzet, mert a szüleim elváltak, és a mostohaapám előbb vágná el a saját torkát, hogy az én pénzemet érezze a háztartásban akárhol... apámnak is van élettársa, jól élnek, semmi szükségük a pénzemre.

Szimpla lehúzásnak tartom, ha a szülők még azután is pénzt kérnek a gyerektől, hogy elköltözik. Mire fel? Ha ott lakik, akkor oké, a számlába, kajába szálljon bele egy szintig, de onnantól, hogy saját életet kezd, mindenki tartsa el magát, ahogy tudja, és ne kuncsorogjon a másiktól.

2014. nov. 5. 23:34
 16/16 A kérdező kommentje:

15-ös!

Félreértetted a kérdést.

Szó sincs olyanról, hogy elköltözött az illető és úgy adjon haza, annak nincs értelme.

Arra gondoltam, hogy amíg otthon laktatok, mennyire szálltatok be!

2014. nov. 6. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!