Hogy mondjam el, hogy hozzáköltözök apa főnökéhez, mert megint együtt vagyunk?
Együtt voltunk titokban több, mint 2 évet, csak aztán vége lett.
Viszont most megint megpróbáljuk és nem akarok megint hazudni a szüleimnek szinte mindenről, tiszta lappal akarom kezdeni. Csak azért ez elég kényes helyzet, mert ő az apám főnöke, kicsit idősebb is nálam, sokkal jobb az anyagi helyzete, stb.
Nem az olyan válaszok érdekelnek, hogy naiv vagyok, úgyis elhagy. Mert akkor is elhagyhatna, ha ő is egyetemista lenne és normál anyagi körülmények között élne.
Szerintetek anyának kéne először elmondanom, vagy egyszerre mind a kettőjüknek?
Legyen ott a barátom is? Vagy inkább csak én?
Na ez nagyon nem jó ötlet. De te is tudod, hogy nem jó ötlet ezzel a férfival kezdeni, különben nem tartottad volna titokban.
Sejted, milyen megalázó apádnak a helyzet?
miért is lenne megalázó?
ültesd le mindkettőt, és mondd el nekik ... felnőtt vagy, a te döntésed
Apádnak duplán megalázó lesz majd ez.
Egyszer azért mert apád korabelivel kavarsz, másrészt mert a főnöke.
Azért ne lepődj meg, ha apád rád csapja az ajtót, és nemkívánatos egyén leszel.
Szóval neked úgy is mindegy, így amikor összepakoltad a cuccaidat, állj a szüleid elé, és mond az igazat.
- Anya-Apa! Nem kell kidobnotok, magamtól elköltözöm a főnöködhöz apu. Sajnálom, hogy úgy gondolod majd, hogy a munkádat is elveszíted, de én szeretem a főnöködet, és nem a pénze miatt kavarok vele..
Azt hiszem ennyi elég is lesz, a sokk miatt ennyit tudnak majd megemészteni.
Igen, titokban tartottuk sokáig a kapcsolatunkat. De akkor még más volt a helyzet, azóta mindkettőnk élete változott valamennyit.
33 éves, szóval annyira nem apa korabeli.
Nem azért "kavartam" vele több, mint 2 éven át, mert annyira érdekelne a pénze. Persze, vannak ennek is előnyei, de ez engem nem érdekel annyira.
Figyelembe veszem az apám érzéseit, de nem fogok azért boldogtalan lenni, mert a főnökébe lettem szerelmes.
Én is szánalmasnak érzem amit teszel!!
Ennyire nem érdekel a családod? Plussz már egyszer hazudtál és vége is lett a "nagy" szerelmednek. Újra vége lesz a felmelegített "érzelmeknek" is hamarosan.
Nagyon szégyelném magam a helyedben, illetve nem is, mert ilyet biztosan nem tennék soha!
Miért vagy annyira biztos benne, hogy vége lesz hamarosan?
Tudod, hogy miért szakítottunk legutóbb? :)
Nem? Na látom, akkor talán nem kellene ennyire biztosnak lenni a jövőmben, hiszem semmit nem tudsz az életemről.
ma 16:52
Igen, tisztában vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!