Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg nekik, hogy...

Hogy mondjam meg nekik, hogy újra együtt vagyunk, ha ilyenek az előzmények?

Figyelt kérdés

A barátommal 4 évet együtt voltunk, ő volt az első (és eddig egyetlen) barátom.

A szüleim nem kedvelték, mert idősebb volt (20 éves volt, amikor összejöttünk), mindene megvolt, mert a családja gazdag, szóval nekem is próbált mindent megadni, jól nézett ki, szerintük túl nagyvilági volt a számomra, nem illett hozzám.

4 év után szakítottunk, én nagyon a padlóra kerültem, alig ettem, nem jártam sehova. Mindenki aggódott értem.

Elkezdtem az egyetemet, próbáltam elfeledkezni róla. Azt hittem, hogy túl vagyok rajta, de volt egy balesete, szerencsére nem volt súlyos. De az a fél óra, amíg nem tudtam, hogy mi van vele, az szörnyű volt. Rájöttem, hogy talán mégsem sikerült túllépnem a dolgon és újra együtt vagyunk.

Nem tudom, hogy mondjam el a családomnak, amikor kb. mindenki utálja, apa közölte, ha még egyszer meglátja a közelembe, akkor tesz róla, hogy ne akarjon tőlem többé semmit.

2014. ápr. 7. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül mi bajuk vele, hogy több pénze van? Mert ha apád csak ezért járatja a száját, akkor egy irigy, paraszt. Mellesleg, ha ő olyan kemény lenne, mint ahogy mutatja, akkor már rég "tett volna róla". Ráadásul egyetemistaként felnőtt vagy és azzal vagy kapcsolatban, akivel akarsz.
2014. ápr. 7. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Az első perctől fogva nem kedvelték szerintem, mert "nem hozzám való".

Tudom, hogy apa irigy rá. A barátomnak 20 évesen olyan autója volt, amiről ő csak álmodott, élőben se látott túl sok olyat. Jött azzal, hogy száguldozik, majd miatta fogok meghalni, elmebeteg módon vezet.

2014. ápr. 7. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Viszont az autóról eszembe jutott egy régebbi kérdés...

Ott is ugyanez volt, csak tényleg volt alapja az apa "aggodalmának", mert a srác agresszíven vezetett mellé. Nálatok nem ez a helyzet? Mert a sima irigység az más kérdés...

2014. ápr. 7. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is beugrott egy másik kérdés!
2014. ápr. 7. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Ő nem vezet agresszíven, nem megy 220-szal, de nem is úgy vezet, hogy mindenki megelőzze. Jól vezet, nem féltem sose mellette, függetlenül attól, mennyivel mentünk.
2014. ápr. 7. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Számomra úgy tűnik,hogy apud tényleg csak féltékeny illetve félt is téged. Félt,hogy mivel elég sok pénze van és így gondolom mindent megkap (és vannak olyan fiúk akik emiatt nagyképűek) ki fog használni és játszik veled. Bizonyítsátok be ennek az ellenkezőjét,mert ha apud is azt látja,hogy udvarias,kedves és imád téged akkor megbékél vele. Az csak rosszabb ha titkolóztok,mert ha ő normális egy idő után úgyis megbékél vele. Ha pedig nem és tényleg szeretitek egymást idővel el is költözhettek.
2014. ápr. 8. 07:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon ki fognak akadni, nem csak azért, mert eleve sem bírták, hanem azért is, mert nyilván látták, mennyire padlón voltál miatta. Bennük van, hogy ha bármilyen okból újra szakítotok, te megint nagyon szenvedni fogsz - ezt egy szülő sem akarja a gyermekének.

Az én páromat a szüleim nagyon kedvelték, majd két év után szakítottunk, ennek oka most irreleváns. Hónapokkal később úgy döntöttünk, újra megpróbáljuk, kicsit okosabban és érettebben, már egy éve együtt vagyunk azóta, de a szüleim még mindig utálják, és tiltanak tőle, mert félnek attól, hogy megint szakítunk, és megint ki leszek készülve, mint anno.

2014. ápr. 8. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!