Miért marad együtt 2 szülő, amikor minden nap ordítanak egymással, és erőszakoskodnak a gyerek előtt? Ha nincs anyagi probléma, akkor miért keserítik meg egymás életét?
Én is ismertem ilyen családot, takarítani jártam hozzájuk egy ideig. gyönyörű nagy ház, átlagember számára felfoghatatlan gazdagság, magasan kvalifikált értelmiségiek, három gyönyörű gyerek, kifelé ment a "boldog mintacsalád"...
De aztán egyszer akaratlanul fültanúja voltam, ahogy szinte szó szerint öli egymást férj és feleség, de oly módon, hogy ahhoz képest egy jóízű falusi ajtócsapkodós részeges ordítozás szelíd gyengédségnek hat. Valóságos sokkot kaptam, többet nem mertem hozzájuk menni dolgozni, pedig hívtak volna még unokákra vigyázni is...
Hogy miért vannak mégis együtt, nem tudhatom, én csak egy kívülálló vagyok, de az tény, hogy ez egy (kifelé legalábbis) nagyon hívő római katolikus család, és lehet, hogy ennek is szerepe van benne.
1 gyerekek
(nem gyötörni akarták őket,azt hiszik,ők mit sem sejtenek,de ha nem előttük veszekednének is tudnák)
2. Anyagi érdek! Amit eddig összehoztak. Esetleg hitel.
3. Félelem
4.esetleg az egyik fél ragaszkodik még!
"Ha nincs anyagi probléma, akkor miért keserítik meg egymás életét?"
Érzelmek is van a világon,nem csak pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!