Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25éves vagyok és kb 2éve tetszik egy 40 éves nő, illetve lehet, hogy szeretem, mindig jol kijottunk egymással. A probléma az, hogy volt kolléganőm és lehet megint az lesz, és van baratnom. Mit tegyek?
Lehet, hogy szereted? Miből gondolod? Milyen tüneteket produkálsz? Ez fontos.
Hogy eldönthessük mit tegyél, tudnunk kell, hogy:
a) milyen a kapcsolatod a barátnőddel?
b) a 40 éves hölgynek van-e kapcsolata?
c) ha jól belegondolsz, mit akarsz tőle?
Sajnos ezekre a kérdésekre lehet hogy Te sem tudod az igazi választ (legalábbis az a-ra és c-re).
Ha szeretnél emlékezetes órákat, akkor szerintem jó helyen jársz, ha számodra érzékelhető szexuális kisugárzással bír, biztos nem csalódnál benne.
Ha olyasmit forgatsz a fejedben, hogy még családot, gyereket szeretnél, akkor természetesen a veled egykorú barátnődre, vagy más veled egykorú csajszira fordíts több gondot. Mondhatnám, hogy 40 éves nőkkel még 50-60 évesen is szórakozhatsz, de a lelkesedésük a 25 éves srác felé biztos feledhetetlen élményeket produkál.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!