Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el, hogy hozzáköl...

Hogy mondjam el, hogy hozzáköltözök apa főnökéhez, mert megint együtt vagyunk?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk titokban több, mint 2 évet, csak aztán vége lett.

Viszont most megint megpróbáljuk és nem akarok megint hazudni a szüleimnek szinte mindenről, tiszta lappal akarom kezdeni. Csak azért ez elég kényes helyzet, mert ő az apám főnöke, kicsit idősebb is nálam, sokkal jobb az anyagi helyzete, stb.

Nem az olyan válaszok érdekelnek, hogy naiv vagyok, úgyis elhagy. Mert akkor is elhagyhatna, ha ő is egyetemista lenne és normál anyagi körülmények között élne.

Szerintetek anyának kéne először elmondanom, vagy egyszerre mind a kettőjüknek?

Legyen ott a barátom is? Vagy inkább csak én?

2014. ápr. 17. 16:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%

"Figyelembe veszem az apám érzéseit, de nem fogok azért boldogtalan lenni, mert a főnökébe lettem szerelmes."

Nem minden szerelem-érzést kell párkapcsolattá alakítani. Van, amit jobb elfojtani. Ez például ilyen lett volna.

Te hogy reagáltál volna akkor, ha anyukád összejönne a tanároddal?

Apádnak a főnöke. Utasítja őt. Nem úgy működik, hogy csak úgy leülnek sörözni a nyaraló teraszán, úszónadrágban, miközben ti anyukáddal a konyhában szorgoskodtok. Képzeld magad a helyzetébe (ha eddig nem tetted meg!). Szerinted neki milyen érzés úgy bemenni dolgozni, hogy a főnöke előző este megbúbolta a lányát?

Nem, te ebbe nem gondoltál bele. Hisz kijelentetted, hogy a te szerelem-érzésed sokkal fontosabb mindennél. Akkor vállald is a következményeit. Nem lesznek szép napjaitok, azt most garantálom.

2014. ápr. 17. 16:55
 12/32 anonim ***** válasza:
72%
Először írass a barátoddal egy hivatalos papírt, hogy a munkahelyi viszonyt nem fogja befolyásolni a ti párkapcsolatotok. Hülyén hangzik, de gondolkodj már. Ti összevesztek, szakítotok, majd nem apád fogja meginni a levét? De. Ígyis kellemetlen lehet neki, hogy fiatalabb a főnöke, aztán a tudat, hogy a főnök a veje. Jézus. A legjobb, ha elmondod, hogy van egy barátod és szeretnéd bemutatni. Aztán szépen elmeséltek mindent. Már úgyis mindegy
2014. ápr. 17. 16:55
 13/32 anonim ***** válasza:
56%
Remélem, csak a kamukirálynő szórakozik megint, mert ha nem, apád belebolondul. Nem is az, hogy te elkur... szabadosan veszed az erkölcsöket, de minden áldott nap minden kollégája rajta fog röhögni, amiért a főnök döngeti a lányát, ő pedig kénytelen jó pofát vágni hozzá, ha nem akarja elveszíteni a munkáját... Cifra egy kislányka vagy te, ha ez igaz.
2014. ápr. 17. 17:00
 14/32 A kérdező kommentje:

Nem örülnék, ha anya bármelyik tanárommal összejönne. De ha látnám, hogy boldog és tényleg szereti, akkor próbálnám elviselni.

Tudom, hogy kezdetben nehéz lesz. De ennél nehezebb helyzeteket is kibírtunk már együtt.

Ezelőtt is jó párszor összevesztünk (általában miattam), mégsem származott az apámnak semmilyen hátránya belőle. Szóval nem bánna vele másképpen.

2014. ápr. 17. 17:03
 15/32 anonim ***** válasza:
77%
már írtam, de változatlanul nem értem a legtöbb válaszoló hozzáállását: mi a túró probléma van azzal, hogy az apja főnökével élne együtt? ... nem az apja gyerekkori barátjával aki apával egykorú ... miért is ne lehetne valakinek kapcsolata a szülő munkatársával, főnökével, beosztottjával? ... fel nem fogom
2014. ápr. 17. 17:06
 16/32 anonim ***** válasza:
60%
ja, és 0-ra pontoztatok a véleményemért agytalanok ... mondjatok már egy igaz érvet, hogy kinek mi hátránya származna belőle? ... eddig csak hülye főnököket láttatok?
2014. ápr. 17. 17:08
 17/32 anonim ***** válasza:
82%

Emberek, a kérdező nem arra kíváncsi, hogy milyen rosszakat gondoltok róla, vagy hogy lehordjátok őt a sárga földig! Gondoljatok bele az ő helyzetébe, lehet, hogy talán hibát követett el, de mindannyian emberek vagyunk! A szerelem sokszor nem ismer határokat és nem is válogat, nem ő döntött úgy, hogy szerelmes lesz az édesapja főnökébe. Ha már megtörtént, akkor megtörtént, sok mindent nem lehet csinálni, de nektek ezért nincsen jogotok elítélni, mert nem ismeritek a történetét. Komolyan, felháborító, mikor azt írtátok, hogy "cifra egy lányka vagy te" meg ehhez hasonlók. Bizonyára ti is csináltatok már olyat, amiért ellehetett volna ítélni mindnyájatokat.

A kérdezőnek pedig annyit tanácsolnék, hogy mondd el a szüleidnek a párod jelenlétében, úgy talán nem fognak akkora balhét csapni. Minden menni fog magától, hisz nincs olyan helyzet, ami megoldhatatlan lenne. Sok sikert!:)

2014. ápr. 17. 17:15
 18/32 anonim ***** válasza:
79%

#17 végre egy normális ember

viszont azt nem tanácsolnám, hogy a párja jelenlétében, mert az tényleg frusztrálhatná az apát ... csak hármasban, aztán a következő alkalommal felvinni a párját, hogy ne a munkahelyen találkozzanak a bejelentést követően

2014. ápr. 17. 17:19
 19/32 anonim ***** válasza:
84%
Hány éves vagy, ha megkérdezhetném?
2014. ápr. 17. 17:23
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
A főnök az nem ember féléből van ,vagy mi fene:))és akkor mi van ha az apjának a főnöke.Ha normális a tag nem keveri a családi dolgokat a munkával.Hát istenem szeretik egymást.Lehetne a római pápa is. Nincs ebben semmi megalázó.Szerintem apáddal beszéld ezt meg elöbb ha ő a keményebb falat.
2014. ápr. 17. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!