Hogy mondjam el, hogy hozzáköltözök apa főnökéhez, mert megint együtt vagyunk?
Együtt voltunk titokban több, mint 2 évet, csak aztán vége lett.
Viszont most megint megpróbáljuk és nem akarok megint hazudni a szüleimnek szinte mindenről, tiszta lappal akarom kezdeni. Csak azért ez elég kényes helyzet, mert ő az apám főnöke, kicsit idősebb is nálam, sokkal jobb az anyagi helyzete, stb.
Nem az olyan válaszok érdekelnek, hogy naiv vagyok, úgyis elhagy. Mert akkor is elhagyhatna, ha ő is egyetemista lenne és normál anyagi körülmények között élne.
Szerintetek anyának kéne először elmondanom, vagy egyszerre mind a kettőjüknek?
Legyen ott a barátom is? Vagy inkább csak én?
" A szerelem sokszor nem ismer határokat és nem is válogat, nem ő döntött úgy, hogy szerelmes lesz az édesapja főnökébe."
Ez igaz.
De arról már ő döntött, hogy kapcsolatot kezd vele.
Titokban is kellett tartaniuk, és most is fél az apja elé állni. Tudja, érzi, hogy nem helyes.
Engem jobban zavarna a kor különbség.
Gondolom 18 körüli lehetsz...
Igen a főnök is ember, és nincs semmi gond azzal ha valaki a főnökkel kavar.
De a kérdező mint írta, elég kínos szitu, sőt titkolni kellett az apja előtt a kapcsolatát, vagyis ez a kapcsolat nem arról szól, hogy nem baj ha az apja főnöke, mert az apjának ez gond lesz. Ha nem lenne az, akkor nem kellene titkolni, és nem kérdezné meg a kérdező, hogy miképpen tálalja elő az apjának.
Az apja gyomra valószínű, hogy nem venné be, hogy a lányát a főnöke kupakolja.
Valószínű, hogy az apját nem érdekelné ha egy idegen férfinak a huszonéves lányát tartja el, de más a helyzet ha a saját lánya az.
Mivel a kérdező nem meri az apja és anyja előtt felvállalni a kapcsolatát, nagyon elképzelhető, hogy mert tudat alatt tudja, hogy ennek jó vége nem lesz. Sosem fogják elfogadni, hogy az apja főnökével van.
Ahogy korábban írta valaki. Soha nem lesznek közös ünnepek vagy összejövetelek, mert elég kínos lesz mindkét férfinak.
A főnöknek azért mert egy beosztottja lányát viszi az ágyba. Az apjának meg az , hogy a főnöke a lánya pasija. A többi kollégáról meg ne is beszéljünk. Tuti lesz olyan kolléga aki állandóan azt figyeli majd, hogy a kérdező által a főnök nem fog-e kivételezni az apával..
Azt meg senki ne mondja, hogy soha nincs ebből konfliktus..
Sok helyen dolgoztam már ahol a főnök- beosztott kapcsolat nemi kapcsolattá alakult. Vagy úgy ahogy a kérdező esetében, hogy a beosztott lánya vagy fia, vagy a beosztott- főnök kavart. A végeredmény egy szakításnál mindig ugyanaz. A főnök marad a beosztott repül..
"Nem azért "kavartam" vele ...mert annyira érdekelne a pénze. Persze, vannak ennek is előnyei..."
"kicsit idősebb is nálam, sokkal jobb az anyagi helyzete"
Látszik, hogy ez valóban egy önzetlen és anyagiaktól mentes szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!