Tudják-e kötelezni a gyermeket a szülő temetésére?
42 %.
Veled komoly bajok vannak,egyedül te vagy az,aki kiforgatja más kérdését.
El kellene gondolkodnod.
Azért,mert te megoldottad,ami hihetetlen,egy temetést 30 ezer ft-ból,nem biztos,hogy más is ezt a számomra is tisztességtelen módot akarja választani.
Te csak olvasol,de értelmezni nem tudsz.
Kérdés az volt,tudják-e a testvért kötelezni,hogy részt vegyen a kiadásokból,ami nem 20 ft.
Kérdező leírta,anyukáját eltemette egyedül,nem akar és nem tud most egyedül ha oda kerül a sor,még egy ilyen kiadást vállalni.
Mit nem tudsz ezen megérteni?
Kérdése jogos,nem csak őt nevelték fel a szüleik,éppen ezért kért infót,amire sokan értelmes választ adtak.
Itt egyedül te okoskodsz,válaszolsz reggeltől késő estig,pedig senki nem kíváncsi az agyhalott válaszaidra.
Vedd már észre magad.
Feküdj le,higgadj le,mert ezek szerint te dolgozol,úgyhogy frissen,üdén kell megjelenni a munkahelyeden,nem alkoholmámorban úszva.
Az alkoholistáknak van ilyen reakciói mint neked,dolgoztam,foglalkoztam velük,így tudom.
Egy értelmes választ kellett volna adnod,ami így szól:
Tavaly temettem el XY,segélyekkel kijött 30ezer ft-ból.
De ez nem jutott el és még most sem a szintedig.
Kérdező.Kaptál itt pár hasznos infót,agyhalottakkal ne foglalkozz,magát szórakoztatja.
Önkormányzati segítséget kérhetsz,de az biztos,hogy több a semminél,de a kiadásokat nem állja,amit nem is kell egymagadnak majd megoldanod.
Ha egy temetésből kihúzta magát a testvéred,ez úgy lenne majd helyes és elfogadható,ha aktuális lesz,ezt ő intézze,ö állja.
Ismerem ezt a fajtát,a kiadáshoz semmi köze,de az örökségért ők az elsők akik jelentkeznek.
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!