Tudják-e kötelezni a gyermeket a szülő temetésére?
Nálunk pl nincs szórás.
Urna sírhely kiásása 12700; hamvasztás 31750; urna elhelyezése 1905; urnasírhely 25400; a legolcsóbb urna 9000; ...
és vállalom, ha törölnek is, egy ótvar nagy paraszt vagy, 43%. Kötözködsz, bunkó vagy.
33. + ha kórházban hal meg, ott is vannak költségek, ha otthon, akkor elszállíttatni, + amiért tárolják, ha hamvasszák akkor addig, + szertartási költségek a temetéskor, pap, vagy ha polgári temetés, akkor aki a búcsúztatót mondja, + sírba, vagy urnafalba helyezés, még arra is számolnak fel, hogy a ravataltól odáig viszik.
Hirtelen ennyi jutott még eszembe. 200 000 alatt semmilyen temetés nem áll meg.
34es Kérdező: "Nem is csodálom,hogy minden rokonod meghalt,nehéz lehetett téged elviselni! :)"
Én meg azon nem csodálkozom, hogy a testvéred le sem szar.
Te ítélkezel még felettem, hogy mit-miért és hogyan oldottam meg, meg osztod az észt, hogy ne ítélkezzen feletted. Nézzél már magadba ember! Aki kötekedőnek és bunkónak nevezett az is nyugodtan így tehet! Ja tudom annak meg kell a pont, hogy még több százaléka legyen, aztán nyalizik ezerrel! Na, de kérdező, kis hisztérika, segélyből élő gyermek, mélységesen gratulálok neked!!!
/ Olyan tanácsot, amit adtál nagy bölcsen, csak akkor adj, ha TE magad is megfogadod, kül igen nevetségessé vállsz mások szemében! /
43%-os Te agyhalott vagy. Sok volt az itóka vagy narkos vagy? Lehet is jókedve a kérdezőnek,téged olvasva,mert a b@nkóságodon csak nevetni lehet és egyben sajnálni,hogy ezt nem is szégyelled. Minek szólsz valamihez hozzá?Attól,hogy te taj paraszt vagy és ilyen temetést rendeztél,másnak nem biztos,hogy megfelelő,mert ha a föld alól is,de elő keríti a temetésre valót. Szánalmas a hozzászólásaid!
Igen kérdező,minimum 200ezer kell rá és szerintem kötelezhetik,mindenből nem lehet kibújni.
Nem kell egymagadnak állni mindent és ez nem tisztességtelen,hogy nem akarod vagy nem tudod önerődből egymagad megoldani.
Előrelátó gondolkodás,nem hirtelen kapkodásból szétszórás,sporolás címén.
Ha más nem,peres úton behajtható,ha örökség nincs akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!