Milyen paraméterekkel születne a gyerek ellenkező küllemű szülőktől?
ebbe sokminden belejátszik genetikailag. Általában a sötétebb erősebb, ahogy írták már korábban. De újabban azt is bebizonyították, h az se mindegy, hányadik terhességről van szó, szülőnként, egyénenként is változik, h dominánsabbak e génjei...
Nálunk pl bátyám tök olyan mint anyai ágon a fiúk, kiskorukban mindannyian olyanok voltak mintha ikrek lettek volna. De a szeme pl apámé. Meg a termete is.
aztán itt vagyok én, aki megszólalásig anyám vagyok testalkatra, de bizonyos dolgok meg nagyon apai ágas dolgok. Szóval nálunk bár úgy tűnik; anyáé voltak a dominánsabb gének, külső tekintetében, mégis összességében olyan 50-50 v max 60-40-re tenném az arányokat.
Lehetetlen megmondani
Nagyobb a valószinűsége a barna szem haj-nak..de csak statiszikailag..
A ferjem apja és anyja is barna hajú, szinte fekete az apjáé, anyuka kek szem, apukát nem tudom, a tesója fekete hajú keke szemű, a férjem szőke, szürke szemmel..
Anyukája 150 pár cm apukaja 170 ő 180 hoz közelít, tesőja 190-hez..
Unokatesó fekete haj, barna szem, feleség kek, vagy zöldeskek szem, vilagosbarna haj( gyerekkent szőke) gyerekek a nagyobbik akar az apja, testalkat is erősebb, a kisebbik szőke, szürke szem, bagyon vékony, nyulank, de még kici, a férjem volt ilyengyerekkent..
Tehat nem lehet megmkndani... Még vörös is lehetakar
Nálunk pont így van. A színekben apámra ütöttem, csak minden "kicsit halványabb" :)
Viszont minden másban anyám vagyok. Az alakom, az orrom, a szám, az ujjaim, de még a természetem is hasonlít (néha meg totál egymás ellentétei vagyunk ilyen szempontból)
19L
Ja és magasságban nem sikerült utolérnem őket. (Ők 170 és 176 cm, én 168)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!